Danube University Krems

Introduktion

Fakultetet for Erhverv og Globalisering tilbyder fortsat universitetsuddannelse inden for en bred vifte af økonomi og ledelsesvidenskab, kommunikation, viden og informationsstyring, offentlig administration og e-forvaltning, europæisk integration samt erhvervsliv og europæisk lovgivning. Fakultetet lægger især vægt på efteruddannelse inden for migrations- og integrationsforskning samt bekæmpelse af computerkriminalitet. Som led i denne proces giver fakultetet ikke kun ekspertviden, men også specifikke ledelseskendskaber og sociale kompetencer, der er nødvendige for at håndtere et stadig mere pluralistisk samfund. Et tværfagligt team af erfarne lærere, der er anerkendt i videnskabens verden, fremmer metodedrevet tænkning og selvstændigt arbejde ved hjælp af mange facetter af undervisningsformer. Desuden fokuserer fakultetets forskningsarbejde stærkt på aktuelle økonomiske-politiske og sociopolitiske spørgsmål i tæt samarbejde med det internationale videnskabelige samfund. En af hovedprioriteterne er applikationsorienteret forskning til og i samarbejde med virksomheder og offentlige institutioner. Derudover tilbyder tværfaglige hold rådgivning, rådgivning og uddannelse til iværksættere, ngo'er og beslutningstagere i politisk og offentlig forvaltning.

Institut for Ledelse og Økonomi

Vi stræber efter at blive nummer én i Europa i ledelsesuddannelse og sætte standarder ved vores state-of-the-art læseplaner skræddersyet til lederens behov i det hurtige 21. århundrede. Som en livslang karriere coach og partner til vores ledere, imødekommer vi deres specifikke behov med avanceret ledelsesmæssig viden leveret af fleksible blandede læringsformater baseret på nyeste teknologi. Dette giver os mulighed for at have en varig indvirkning på både vores leders karriere og selvudvikling og samfundets seneste udfordringer.

Institut for Erhvervsret og Europæisk Integration

Danube Legal Excellence: kendt fakultet - fremragende forhold mellem elev og lærer - campus atmosfære - internationalitet Institut for Erhvervsret og Europæisk Integration er den førende institution for postgraduate juridiske studier i Østrig. Dens kurser er specifikt orienteret mod de fagfolk, der arbejder, og kombinerer ekspertise inden for forskning og undervisning. Donau Universitet Krems ligger 80 km fra Wien - i et af Europas smukkeste kulturelle landskaber, kendt som Wachau. Det er blevet erklæret som verdensarvssted af UNESCO.

Institut for E-Governance og Administration

Nye udviklinger inden for teknologi, sociale og politiske strukturer ændrer de traditionelle former for arbejde og styringsstrukturer. Institut for E-Governance samler teori og praksis og yder videreuddannelse og uddannelse på post-graduate level. Graderne og seminarerne tilbydes på deltid, så fagfolk kan studere, mens de forfølger deres karriere. Gennem forskning, rådgivning og en række både nationale og internationale samarbejder kan vi tilbyde det mest up-to-date indhold, løsninger og metoder. Vi tilstræber at levere nye ideer, innovative ledelsesmetoder og human-centrerede løsninger og værktøjer til offentlig administration og it-ledelse.

Afdeling Migration og Globalisering

Vi arbejder på et kritisk spørgsmål om moderne samfund, nemlig migration og globalisering. På den måde vil vi bidrage til en bedre forståelse af processerne på arbejdspladsen for at fremme social samhørighed og velvære. Vores undervisning og forskning fokuserer på:

  • Migration
  • Europa og globalisering
  • Læring, arbejde og industrielle relationer
  • Sundhed og social velfærd
  • Boliger, kvarter og regional udvikling
  • Social sikring og menneskerettigheder
  • Religion og interkulturel kommunikation
  • Med særlig vægt på køn og generationsmæssige huller

Vi engagerer os i såvel grundlæggende som anvendt forskning, giver videnskabelig vejledning til politikere, virksomheder, civilsamfundet og medierne. Vi følger en integreret tilgang til forskning og livslang læring. Vores team dækker en bred vifte af faglige discipliner, så vi kan tage fat på kompleksiteten af ​​migration og globalisering fra forskellige udsigtspunkter.

Institut for Viden og Kommunikationsstyring

Vi er et universitetsbaseret kompetencecenter for forskning, praksis og videreuddannelse . Det emne vi dækker spænder fra kognition og kommunikation til viden og informationsstyring, mens vores arbejde skaber impuls til både økonomien og samfundet. Vores forskning og undervisning ekspertise er baseret på en effektiv kombination af tre discipliner: Cognitive Science, Information Science og Communication Science. Vi bruger denne ekspertise til at udvikle og undervise nøglekompetencer i både teori og praksis for mennesker og organisationer. Vores afdeling tilbyder i øjeblikket 16 kandidatuddannelser, der hver især kombinerer kommunikationskompetence med ledelseskompetencer. Vi arbejder i øjeblikket på syv store internationale projekter inden for forskningsinformationsdesign og sociale systemer (brugervenlighed og netværksforskning). Som supplement til vores kandidatuddannelse tilbyder vi certificeret program, universitetsseminarer og fagspecifik ledelsestræning.

Donau Universitet Krems

Universitetet for Fortsat Uddannelse Danube Universitet Krems er universitetet for efteruddannelse. Dens kurser er specifikt orienteret mod de faglige fagfolk. Universitetet tilbyder eksklusive kandidatuddannelser og korte uddannelser i fem studieområder. Der serveres mere end 8.500 studerende og 17.000 kandidater fra 90 lande. Det er en af ​​de førende udbydere af videreuddannelseskurser i Europa. Donau Universitet Krems kombinerer næsten 20 års erfaring inden for postgraduate uddannelse med innovation og højeste kvalitetsstandarder inden for forskning og undervisning.

Placeringer

  • Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Spørgsmål