Keystone logo

1 Blandet Diplom Programmer i Jura Juridiske menneskerettighedsstudier Humanitær folkeret i Frankfurt, Tyskland for 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Tyskland
  • Jura
  • Juridiske menneskerettighedsstudier
  • Humanitær folkeret
  • Frankfurt
  • Blandet
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Blandet Diplom Programmer i Jura Juridiske menneskerettighedsstudier Humanitær folkeret

Som den største by i staten Hessen, har Frankfurt am Main by end 700.000 indbyggere. Dette er det finansielle centrum i Tyskland og i Europa. Byen har to universiteter og flere specialiserede skoler for videregående uddannelse.

Hvad er menneskerettighedslovgivning?
Menneskerettighedslovgivning er en gren af lovgivningen, der beskæftiger sig med beskyttelse af grundlæggende menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Disse rettigheder og frihedsrettigheder er nedfældet i forskellige internationale traktater og konventioner, f.eks. i verdenserklæringen om menneskerettigheder. Menneskerettighedslovgivningen omfatter også nationale love og forfatninger, som garanterer disse rettigheder og friheder.

Hvilke job kan jeg få med en uddannelse i menneskerettighedslovgivning?
Menneskerettighedsadvokater arbejder for at beskytte og fremme enkeltpersoners og gruppers menneskerettigheder. De kan arbejde for regeringer, internationale organisationer, NGO'er eller private virksomheder. Deres arbejde kan bestå i at forske og skrive om menneskerettighedsspørgsmål, føre sager ved nationale og internationale domstole eller rådgive klienter om menneskerettighedslovgivning.

Hvorfor er det vigtigt at studere menneskerettighedslovgivning?
Menneskerettighedslovgivningen er vigtig, fordi den er det lovkompleks, der beskytter de grundlæggende menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Disse rettigheder og frihedsrettigheder er afgørende for ethvert menneskes værdighed og velfærd og udgør hjørnestenen i ethvert demokratisk samfund. Uden en stærk forpligtelse til at overholde menneskerettighederne kan samfund let glide over i autoritær autoritarisme, bigotteri og undertrykkelse. Derfor er det så vigtigt, at alle har en grundlæggende forståelse af menneskerettighederne og de love, der beskytter dem. Menneskerettighedslovgivningen spiller også en vigtig rolle i forbindelse med fremme af fred og stabilitet i hele verden. Ved at opretholde alle menneskers grundlæggende rettigheder, uanset nationalitet eller etnicitet, bidrager menneskerettighedslovgivningen til at forebygge konflikter og bygge broer til forståelse mellem forskellige kulturer. Det er derfor vigtigt at studere menneskerettighedslovgivning for alle, der ønsker at arbejde for retfærdighed og fred i verden. Det er også et vigtigt redskab for alle, der ønsker at holde deres regering ansvarlig for dens handlinger eller at bekæmpe diskrimination og bigotteri i deres eget samfund.

Hvad skal jeg studere på min uddannelse i menneskerettigheder?
Uddannelser i menneskerettigheder dækker typisk en bred vifte af emner, herunder international menneskerettighedslovgivning, forfatningsret og borgerlige og politiske rettigheder. Kurserne kan også fokusere på specifikke emner som f.eks. kvinders rettigheder, børns rettigheder eller dødsstraf. De studerende vil lære om de juridiske rammer for beskyttelse af menneskerettigheder samt om praktiske færdigheder som juridisk research, forsvar og forhandling.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Studerende kan bruge et eksamensbevis til at komme ind i jobstyrken eller forberede sig til videre undersøgelse. Diplom programmer tilbydes normalt af tekniske skoler eller samfundskollegier og tager et til to år at fuldføre.

Blended learning kombinerer digitale og online medier med traditionel læring ansigt til ansigt. Det giver lærere mulighed for at bruge en række forskellige undervisningsmetoder og teknologi til at tilpasse læring til hver elev. Blended learning kan bruges i forskellige former, fra helt online kurser til hybride kurser, hvor eleverne lærer både i det fysiske klasseværelse såvel som online.