Keystone logo

2 Diplom Programmer i Humanitær folkeret 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Jura
  • Juridiske menneskerettighedsstudier
  • Humanitær folkeret
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Diplom Programmer i Humanitær folkeret

Et eksamensbevis kan tage overalt fra et til to år for at fuldføre. De fleste programmer er designet til at give individer den nødvendige viden til et bestemt jobområde. Diplom programmer er typisk mere dybtgående end certifikater, men har tendens til at være tættere på et certifikat end en grad.

Hvad er et eksamensbevis i menneskerettighedsloven? Det er en studie på kandidatniveau, der typisk giver eleverne mulighed for at undersøge en bred vifte af menneskerettigheds teorier, praksis, institutioner og instrumenter. Denne uddannelse er relevant for begge advokater, der arbejder inden for menneskerettigheder og ikke-advokater, der arbejder med menneskerettighedsrelaterede organisationer. Studerende kan støde på kurser som økonomiske og sociale rettigheder, sammenlignende menneskerettighedslovgivning, menneskerettigheder og terrorisme, menneskerettigheder på arbejdspladsen og international flygtningelov.

Mange studerende opnår færdigheder i skriftlig, uafhængig forskning og tidsledelse. Skrivefærdigheder kan hjælpe en person med at kommunikere bedre gennem e-mails og tekster. Time management er en evne, der gavner de fleste individer professionelt og personligt. Evnen til at finde svar gennem selvmotiveret forskning er en uvurderlig færdighed for mange arbejdsgivere.

Fordi eksamensbeviset kan variere afhængigt af et universitets program, kan de dermed forbundne omkostninger variere. Det foreslås, at man grundigt undersøger ethvert program, før man tilmelder sig. En skoles adgangskontor kan tilbyde prisoplysninger.

Et eksamensbevis for menneskerettighedsloven giver normalt eleverne viden og færdigheder til at arbejde i mange stillinger inden for menneskerettighedsområdet. Hvis kandidater allerede har en JD-grad, kan de muligvis bruge denne videre undersøgelse for at opnå et arbejde som menneskerettighedsadvokat. Studerende kan også finde stillinger som politikanalytiker, virksomhedsspecialist for social ansvarlighed, bevillingsforfatter, forskningsanalytiker eller personaleansvarlig.

Nogle diplom programmer kan være tilgængelige i et online format. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.