Keystone logo

1 Diplom Programmer i Jura Forretningsret Immaterialret 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Jura
  • Forretningsret
  • Immaterialret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Diplom Programmer i Jura Forretningsret Immaterialret

Diplomer tilbyder et alternativ til traditionelle uddannelser ved at give en kortere rute til at starte en professionel karriere. Typisk tilbydes på fællesskabskollegier eller via online-programmer, kan eksamensbeviser generelt udfyldes om et til to år.

Med det for øje, hvad er et eksamensbevis for intellektuel ejendomsret? I programmer for intellektuel ejendomsret lærer eleverne de komplekse juridiske krav, der er nødvendige for at beskytte den patenterede, varemærkede og / eller ophavsretsbeskyttede ejendom hos enkeltpersoner og virksomheder. Intellektuel ejendomsret giver personer eller virksomheder mulighed for at gøre krav på et unikt mærke, koncept eller opfindelse, med kravet beskyttet i henhold til loven. Et intellektuel ejendomsret diplom lærer hvad der er eller ikke er beskyttet i henhold til intellektuel ejendomsret, hvordan man håndterer IP-overtrædelsessager, forskelle mellem ophavsret og varemærke, international IP-lov og mange andre relevante emner.

De specialister inden for intellektuel ejendomsret opnår en række meget tekniske, bredt anvendelige færdigheder. Disse talenter omfatter evnen til at genkende hvad der udgør eller ikke udgør krænkelse af et patent og eventuelle juridiske handlinger, der kræves. Andre færdigheder omfatter gode evner i forhandlinger og endnu bedre muligheder i mægling og tvistbilæggelse.

Programomkostninger varierer fra skole til skole, men kan generelt bestemmes af programmets længde og kursuskrav. En individuel skole vil have varierende omkostningsfordelinger og kan give mere information.

Mens du gennemfører et eksamensbevis i intellektuel ejendomsret kan føre en til en karriere for at imødegå IP-overtrædelsessager som virksomhedens immaterielle advokat, tilbyder eksamensbeviset mange andre potentielle karriereveje. Eksempelvis ville en optagestudier udøve omfattende viden om intellektuel ejendomsret for at beskytte hans eller hendes musikartisters optegnede aktiver. En udgiver vil anvende intellektuel ejendomsret for at sikre passende ophavsret på alle manuskripter udgivet på det pågældende forlag.

Studerende kan søge at rejse til internationale universiteter for at opnå tværkulturel erfaring, da de studerer eller kan vælge et universitet tættere på hjemmet. Online-muligheder giver mulighed for at filialere yderligere. For at opdage mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.