Keystone logo
Find din jura-ph.d

Find din ph.d. i jurastudier

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

Ph.d.-programmer En ph.d.-grad i jura indebærer forskning og en akademisk tilgang til jurastudiet. En ph.d. i jura må ikke forveksles med en Juris Doctor, som er en faglig grad, der forbereder de studerende til at praktisere. Der er en bred vifte af forskningsområder til rådighed for et PhD Law-program, herunder international ret, komparativ ret, menneskerettighedsret, søfartsret, international miljøret og meget mere. Gennem kursusarbejde, undervisning og forskning skal kandidater til en ph.d.-grad i jura færdiggøre en afhandling for at blive tildelt graden. De mange forskellige ph.d.-studier inden for jura kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d.-studier i jura nedenfor.

De bedste ph.d.-lande

Der findes ph.d.-programmer i jura på universiteter over hele verden. Tag din ph.d. i jura på et af disse mest populære steder!

De bedste ph.d.-byer

Der er mange populære ph.d.-uddannelser i jura, der tilbydes af nogle af de højest rangerende universiteter i de byer, der er anført nedenfor!