Keystone logo
Find din jura-ph.d

Find din jura-ph.d.

Hvad vil du studere
Hvor vil du studere

Ph.d. i jura-uddannelser

Ph.d.-uddannelser En ph.d. i jura involverer forskning og en akademisk tilgang til jurastudiet. En ph.d. i jura skal ikke forveksles med en Juris Doctor, som er en professionel grad, der forbereder studerende til at praktisere. En bred vifte af forskningsområder er tilgængelige for et ph.d.-ret-program, herunder international ret, komparativ ret, menneskerettighedsret, havret, international miljøret og mere. Gennem kurser, undervisning og forskning vil kandidater til en ph.d.-jura-grad fuldføre en afhandling for at blive tildelt graden. Udvalget af forskellige PhD i jura kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på den mest populære ph.d. i jura anført nedenfor.

Top ph.d.-programmer

Ph.d.-uddannelser i jura udbydes inden for en række forskellige områder. Tag et kig på nogle af de mest populære ph.d. i jura-programmer nedenfor!

Top PhD-lande

PhD i jura-programmer er tilgængelige på universiteter rundt om i verden. Tag din ph.d. i jura på et af disse mest populære steder!

Top PhD byer

Der er mange populære ph.d. i jura-programmer, der tilbydes af nogle af de højest rangerende universiteter i de byer, der er anført nedenfor!