Keystone logo
Find dit MLS-program

Find dit MLS-program

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

En Master of Legal Studies (MLS) er en juridisk grad på højere niveau rettet mod fagfolk, der ønsker at forbedre deres juridiske ekspertise. MLS-grader er også kendt som Master of Studies in Law (MSL), Master of Science of Law eller Juris Master (JM) grader. MLS-grader tilbydes af nogle juraskoler og tilbydes nu ofte online og gennem fjernundervisningsprogrammer.

Formålet med en MLS er at give juridisk ekspertise til studerende eller fagfolk, der ikke har til hensigt at udøve advokatvirksomhed. De kan også bruges af ph.d.-studerende, hvis discipliner har en juridisk koncentration eller til at certificere fagfolk, der arbejder tæt sammen med love og regler. Omfanget, koncentrationen og rammerne for en MLS-grad er dikteret af den institution, der tildeler graden. Potentielle studerende vil finde MLS-grader, der tilbydes i en række specialer, herunder regler, ledelse, journalistik og endda bioetik.

Mens MLS-grader ikke giver kandidater kvalifikationerne til at praktisere jura, giver de et omfattende grundlag i og forståelse af love og regler. De fleste MLS-grader kan afsluttes på et år og er ofte tilgængelige som deltids- eller onlineprogrammer. Studerende, der gennemfører en MLS, udfører generelt tværfaglig forskning relateret til det jura- eller erhverv, de foretrækker. Du vil ofte opleve, at MLS-grader udbydes i fællesskab mellem Juridisk Institut og afdelingen relateret til gradens speciale.

Hvis du er en professionel, der arbejder tæt sammen med love og regler, eller en ph.d.-studerende, der ønsker at have en dybere forståelse af lovene, der er relateret til din forskning, er at gennemføre en MLS en glimrende måde at få ekspertise på.