Keystone logo
Law School

Find din kandidat i jura

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

En LLM, eller Master of Laws, er en grad, der tildeles personer, som allerede har en juridisk embedseksamen, og som har gennemført avanceret uddannelse og forskning inden for et bestemt retsområde. Advokater kan vælge at følge LLM-programmer for at opnå ekspertise inden for en specifik sektor, for at avancere i deres karriere og for at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM-programmer er inden for juridiske sektorer som f.eks. informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international ret, miljøret og handelsret. Nogle universiteter giver også de studerende mulighed for at udvikle deres egne specialiserede LLM-programmer, der er specifikke for deres faglige interesser. LLM-programmer tager generelt mindst et år at gennemføre, og mens nogle programmer primært består af forskning, kræver andre også kursusarbejde. Studerende på LLM-uddannelser kan forventes at færdiggøre et speciale for at få deres grad tildelt.

De mange forskellige LLM-programmer kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Start din søgning ved at se på de mest populære LLM-programmer nedenfor.

Nyt tilføjede programmer