Keystone logo
Law School

Find dit LLM-program

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

LLM Programmer

En LLM eller Cand.jur, er en akademisk grad til dem, der allerede holder en professionel jurist, der har gennemført videregående uddannelse og forskning på et bestemt område af loven. Advokater kan vælge at forfølge LLM programmer til at få ekspertise i en bestemt sektor, for avancement, og for at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM-programmer er i lovsektorer såsom informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international lov, miljølovgivning og kommerciel ret. Nogle universiteter giver også studerende mulighed for at udvikle deres egne specialiserede LLM-programmer, der er specifikke for deres professionelle interesser. LLM-programmer tager generelt minimum et år at gennemføre, og mens nogle programmer primært består af forskning, kræver andre også kurser. Studerende på LLM-programmer kan forventes at afslutte et speciale for at få tildelt graden.

De mange forskellige LLM programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære LLM programmer nedenfor.