Keystone logo
Find dit juradiplom

Find dit juradiplom

Hvad vil du studere
Hvor vil du studere

Jura eksamensbeviser er mest almindelige i Det Forenede Kongerige, hvor de er et postgraduate jura kursus, der tilbydes i England og Wales. I Storbritannien er juradiplomer kendt som Common Professional Examinations (CPE) eller Graduate Diplomas in Law (GDL) og bruges til at kvalificere ikke-juridiske kandidater til en karriere inden for jura. Disse eksamensbeviser kaldes undertiden lovkonverteringskurser, fordi de giver studerende mulighed for at konvertere deres bachelor- eller kandidatgrader til juragrader.

Jura eksamensbeviser kan tages som fuld- eller deltidsstudier og afsluttes generelt over en periode på et til tre år afhængigt af kursuskravene og studieintensiteten. Jura eksamensbeviser spænder fra fulde kvalifikationer til kredit til en juragrad, afhængigt af den tildelte institution og studiemetode. Nogle juridiske eksamensbeviser involverer kurser, mens andre er forskningsbaserede og bedømt på baggrund af en skriftlig afhandling.

I Storbritannien er juridiske eksamensbeviser reguleret af Law Society of England Wales og er designet til at give studerende med forskellige akademiske baggrunde mulighed for at forfølge jura som en karriere. Andre nuværende og tidligere Commonwealth-lande eller -regioner tilbyder ofte lignende juradiplomkurser. I Sydafrika tjener postgraduate jura diplomer generelt som en formaliseret specialisering inden for et jurafelt. I Italien og Frankrig giver en vellykket gennemførelse af en jurauddannelse og en professionel eksamen et juradiplom, hvorefter en studerende kan aflægge den ed, der kræves for at udøve advokatvirksomhed.

Hvis du har en bachelor- eller kandidatgrad og gerne vil forfølge en karriere inden for jura, kan du bruge listen nedenfor til at finde juradiplomer. Du kan få mere at vide om hvert kursus ved at klikke på 'Læs mig' og derefter kontakte optagelseskontoret direkte ved hjælp af formularen på siden.

Nyt tilføjede programmer