Keystone logo

Filtre

  • Kursus
  • Schweiz
  • Jura
Studieområde
    Handelsstudier (0)Jura (0)Sundhedspleje (0)Sprog (0)Økonomi (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kursus Programmer i Juridisk skrivning i Schweiz for 2024

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Kursus Programmer i Juridisk skrivning

Hvad er juridisk skrivning?
Juridisk skrivning er processen med at udarbejde juridiske dokumenter, herunder kontrakter, testamenter og sagsakter. Det er en vigtig kompetence for advokater og alle, der skal udarbejde eller fortolke juridiske dokumenter.

Hvorfor er det vigtigt at studere juridisk skrivning?
Juridisk skrivning er en af de vigtigste færdigheder, som en advokat kan have. Den lærer dig at organisere og præsentere dine idéer på en klar, præcis og overbevisende måde.

Hvad er fordelene ved at studere juridisk skrivning?
Nogle af fordelene ved at studere juridisk skrivning er:
Lær at skrive klart og effektivt, udvikle stærke researchfærdigheder, forstå juridiske dokumenters struktur og organisation, lære at finde og analysere juridiske sager og udvikle stærke analytiske færdigheder.

Hvad er kurser i juridisk skrivning?
De fleste juridiske fakulteter tilbyder et kursus i juridisk skrivning. Undervisningen omfatter typisk følgende emner: juridisk research, finde og analysere retssager, juridisk skrivestil, tilrettelæggelse af juridiske dokumenter, udarbejdelse af kontrakter og testamenter.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Juridiske kurser udforske sådanne allestedsnærværende emner som handelsret, regulatorisk teori og intellektuel ejendomsret for at nævne nogle få. Mange af disse specialiseringer indebærer kurser, der diskuterer regulatoriske problemer og tendenser involveret i deres specifikke industri.