Keystone logo

1 Deltid Kursus Programmer i Jura Retsvidenskab Juraforskning i Reading, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Juraforskning
  • Deltid
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Deltid Kursus Programmer i Jura Retsvidenskab Juraforskning

Hvad er juridisk forskning?
Juridisk forskning er processen med at finde og bruge loven til at løse eller besvare juridiske problemer. Det indebærer at finde og studere juridiske dokumenter og optegnelser, at bruge juridiske ressourcer og at anvende loven på en sags faktiske omstændigheder. Juridisk research kan du gøre på egen hånd eller med hjælp fra en advokat eller en anden jurist.

Der er mange forskellige måder at lære juridisk research på. Du kan tage et kursus i juridisk research på skolen. Der er også mange skoler, der tilbyder certifikater eller grader i juridisk forskning.

Hvilke karrierer kræver juridisk forskning?
Juridisk research er en meget vigtig kompetence for advokater og andre jurister. Advokater bruger juridisk research til at finde sager, der støtter deres argumentation, og til at lære mere om loven. Paralegals bruger også juridisk research til at hjælpe advokater med at forberede retssager. Der er mange job inden for det juridiske område, som kræver gode juridiske researchfærdigheder.

Hvorfor er det vigtigt at studere juridisk forskning?
Juridisk research er en vigtig kompetence for alle, der ønsker at arbejde inden for det juridiske område. Den hjælper dig med at finde og forstå de love, der er vigtige for at forberede dig på retssager og andre retssager.

Hvad skal jeg studere under mit juridiske forskningsprogram?
Under din uddannelse eller dit certifikat i juridisk research lærer du at finde og bruge loven til at løse juridiske problemer. Dette omfatter bl.a. at lære at undersøge loven, forstå juridisk terminologi og anvende loven på de faktiske omstændigheder i en sag. Du vil også lære om de forskellige juridiske ressourcer, der er til rådighed, hvor du kan finde dem, og hvordan du får adgang til og bruger dem.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Juridiske kurser udforske sådanne allestedsnærværende emner som handelsret, regulatorisk teori og intellektuel ejendomsret for at nævne nogle få. Mange af disse specialiseringer indebærer kurser, der diskuterer regulatoriske problemer og tendenser involveret i deres specifikke industri.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.