Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Kursus Programmer i Juraforskning i Reading, Det Forenede Kongerige 2023

2 Kursus Programmer i Juraforskning i Reading, Det Forenede Kongerige 2023

overview

Hvad er juridisk forskning?
Juridisk forskning er processen med at finde og bruge loven til at løse eller besvare juridiske problemer. Det indebærer at finde og studere juridiske dokumenter og optegnelser, at bruge juridiske ressourcer og at anvende loven på en sags faktiske omstændigheder. Juridisk research kan du gøre på egen hånd eller med hjælp fra en advokat eller en anden jurist.

Der er mange forskellige måder at lære juridisk research på. Du kan tage et kursus i juridisk research på skolen. Der er også mange skoler, der tilbyder certifikater eller grader i juridisk forskning.

Hvilke karrierer kræver juridisk forskning?
Juridisk research er en meget vigtig kompetence for advokater og andre jurister. Advokater bruger juridisk research til at finde sager, der støtter deres argumentation, og til at lære mere om loven. Paralegals bruger også juridisk research til at hjælpe advokater med at forberede retssager. Der er mange job inden for det juridiske område, som kræver gode juridiske researchfærdigheder.

Hvorfor er det vigtigt at studere juridisk forskning?
Juridisk research er en vigtig kompetence for alle, der ønsker at arbejde inden for det juridiske område. Den hjælper dig med at finde og forstå de love, der er vigtige for at forberede dig på retssager og andre retssager.

Hvad skal jeg studere under mit juridiske forskningsprogram?
Under din uddannelse eller dit certifikat i juridisk research lærer du at finde og bruge loven til at løse juridiske problemer. Dette omfatter bl.a. at lære at undersøge loven, forstå juridisk terminologi og anvende loven på de faktiske omstændigheder i en sag. Du vil også lære om de forskellige juridiske ressourcer, der er til rådighed, hvor du kan finde dem, og hvordan du får adgang til og bruger dem.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Juridiske kurser udforske sådanne allestedsnærværende emner som handelsret, regulatorisk teori og intellektuel ejendomsret for at nævne nogle få. Mange af disse specialiseringer indebærer kurser, der diskuterer regulatoriske problemer og tendenser involveret i deres specifikke industri.

read_more

filters

  • Kursus
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Juraforskning
fields_of_study
  • Jura (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format