Keystone logo

5 Kursus Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Forberedende jurastudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Forberedende jurastudier
Studieområde
  • Jura (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kursus Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Forberedende jurastudier

Studerende, der er interesseret i at fokusere på et bestemt emne, og lære mere om det, kan tilmelde sig et kursus. Et kursus er en klasse, hvor eleverne diskuterer og komplette opgaver som anvist af en lærer.

Hvad er et kursus i pre-lov? Et kursus i pre-lov er en klasse, hvor eleverne lærer om fundamentet og konventioner lov med den formodede mål for at flytte til jurastudiet. Fordi det er generelt en pre-professionel Selvfølgelig kan de studerende også lære mere om indlæggelser praksis og karriere i jurastudiet. Andre kurser kan berøre statskundskab, strafferet, filosofi og historie loven. Disse elementer er bestemt til at forberede eleverne til videre studier eller arbejde i marken.

Studerende, der tager et kursus i pre-law ofte nyder fordele såsom kvalifikation for yderligere undersøgelse, muligheder forfølge praktikophold og vinder færdigheder, som er almindeligt attraktiv for potentielle arbejdsgivere.Viden fra kurset kan også føre til jobmuligheder med bedre løn.

Omkostningerne ved en pre-lov kursus vil afhænge af, hvor du går i skole, hvor længe du er tilmeldt, og hvor mange kreditter klassen er. For at få et skøn, er det bedst at kontakte din instituttets indlæggelser kontor.

Et kursus i pre-lov kan udstyre de studerende til en række karriereveje. Studerende, der fremmer jura kan blive advokater, selvfølgelig, men en række andre jobmuligheder findes også. Du kan overveje at arbejde som advokatsekretær, for eksempel, en juridisk konsulent eller en juridisk forfatter. Alternativt kan eleverne sætte deres viden til at bruge ved at undervise lov eller tilbyder juridiske workshops til folk, der har behov for vejledning.

En præ-lov kursus er ofte en god investering for studerende interesseret i at komme ind det juridiske område, og optioner kan være tilgængelige online.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.