Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 22 Kursus Programmer i Erhvervsret 2023

22 Kursus Programmer i Erhvervsret 2023

overview

Et kursus i Business Law fokuserer på det område af den lov, der beskæftiger sig med loven og erhvervslivet af finansielle institutioner. Law kurser udvikle faglig kompetence for potentielle jurister, advokater, juridiske assistenter, analytikere og mere. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle forretninger Law kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i Business Law?

Kurser i Business eller Commercial Law ofte fokuserer på Corporate Law, Immaterialret Kontrakter, Securities Law, Antitrust Law, Trusts & Estates, arbejdsret Konkurs og andre emner. Kræver fra nogle måneder op til to års studier, kan et kursus i Business Law grad bevise en værdig investering.

Hvilken karriere med et kursus i Business Law?

Studerende specialiseret i Business Law er kvalificeret til at flytte ind i et højt niveau karriere i et multinationalt selskab, internationale advokatfirma eller en statslig organisation.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Business Law?

Omkostningerne ved at tage kursus i Business Law kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Business Law?

Forudsætninger for et kursus i Business Law varierer meget.Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Sådan at tilmelde sig et kursus i Business Law?

Hvis du er interesseret i en lov kursus, men har en forbindelse til området for forretning, så kurset i Business Law er rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

read_more

filters

  • Kursus
  • Jura
  • Forretningsret
  • Erhvervsret
fields_of_study
  • Jura (22)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format