Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kursus Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023/2024

1 Kursus Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023/2024

Oversigt

Et kursus i strafferet fokuserer på området lovgivning, som dykker ind i kriminalitet og retfærdighed, international kriminalitet, retsvidenskab, årsagssammenhæng, samstemmende og de ​​forskellige former for lovovertrædelser, blandt andre emner. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Criminal Justice kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i Criminal Justice?

Fuldførte et kursus i Criminal Justice er meget efterspurgt for deres specialviden inden for deres felt, i tillæg til deres tidligere lov legitimationsoplysninger (f.eks: Bachelor of Law eller Juris Doctor).

Hvilken karriere med et kursus i Criminal Justice?

Studerende med speciale i strafferet er kvalificeret til at gå på arbejde i advokatfirmaer, forebyggelse af kriminalitet, politiet, kriminologiske forskning, nationale og internationale straffedomstole og meget mere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Criminal Justice?

Omkostningerne ved at tage kursus i Criminal Justice kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Criminal Justice?

Forudsætninger for et kursus i Criminal Justice varierer meget.Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Sådan at tilmelde sig et kursus i Criminal Justice?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Filtre

 • Kursus
 • Jura
 • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
 • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat