Keystone logo
USA

Bedste universiteter til Jura Programmer i USA 2023

Antal institutioner: 3999
  • Dallas, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shepherdstown, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Diego, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Durham, USA

  Duke University's Pratt School of Engineering er en højt rangeret ingeniørskole, hvis fællesskab af forskere leverer ingeniøruddannelse og forskning i tjeneste for samfundet.

  • Elkhorn, USA

  På Wright Graduate University betyder personlig læring ikke kun små klasser: du oplever en integreret tilgang til uddannelse, der lader dig anvende dine studier på dine mest presserende udfordringer og optjene kredit, mens du leder dit liv og forretning. Vi mener, at en pragmatisk uddannelse er mere værdifuld end en prestigefyldt - og nyere forskning bekræfter dette. Hvis du vil investere i en grad eller et certifikat, bør det gøre mere end at markere et felt for at give dig en legitimation. Den bør adressere de færdigheder, der gør forskellen mellem gennemsnitlige og stjernepræstationer, og mellem kortsigtede gevinster og bæredygtige resultater.

  • College Park, USA

  UMD er en af tolv institutioner, der udgør University System of Maryland (USM). USM er staten Marylands offentlige videregående uddannelsessystem, med en mission om at forbedre livskvaliteten for befolkningen i Maryland ved at tilbyde et omfattende udvalg af højkvalitets, tilgængelige og overkommelige uddannelsesmuligheder. USM og dets Kirwan Center for Academic Innovation har lanceret USMx for at hjælpe institutioner med at udnytte fordelene ved online læring og give eleverne fleksibilitet til at interagere med indhold, fakulteter og læringsfællesskaber på de måder, der bedst opfylder deres behov.

  • Tempe, USA

  Et symbol på regenerering, vedholdenhed og integritet, Acacia College i Arizona, USA, er dedikeret til at gøre læring til en varig og spændende oplevelse. En pioner og leder inden for fjernundervisning siden 2000, Acacia University er nu en del af den berømte Westford Education Group, en førende udbyder af akkrediteret international uddannelse til nye elever over hele verden. Efterhånden som teknologien udvikler sig, og eleverne efterspørger uddannelsesmæssig fleksibilitet og tilgængelighed, udnytter Acacia kraften i digital undervisning til at skabe nye oplevelser og tjenester. Gennem online/fjernundervisning giver Acacia tilgængelig uddannelse af høj kvalitet til et multikulturelt globalt læringsfællesskab.

  • Tucson, USA

  The University of Arizona er rangeret i top 1% af universiteter på verdensplan af Center for World University Rankings 2022. Gentagne gange anerkendt for sine fremragende akademiske programmer og enestående værdi, UArizona er, hvor studerende samarbejder med førende fakulteter for at løse kritiske problemer og skabe verden bedre. En verdensledende inden for forskning og innovation, UArizona er en Top 20 Offentlig forskningsinstitution og er en førende Research 1-institution med $734 millioner i årlige forskningsudgifter. Dens campus ligger i hjertet af det solrige Tucson, Arizona, en by, der byder på rig kultur og betagende landskaber i Sonoran-ørkenen. Over 40.000 studerende er indskrevet på universitetet, der kommer fra alle 50 stater og mere end 100 lande.

  • Saint Charles, USA

  Lindenwood er et uafhængigt, offentligt betjent universitet, der har et historisk forhold til den presbyterianske kirke og er solidt forankret i jødisk-kristne værdier. Disse værdier omfatter troen på et ordnet, målrettet univers, arbejdets værdighed, individets værd og integritet, borgerskabets forpligtelser og privilegier og sandhedens forrang.

  • Valparaiso, USA

  Valparaiso University er et toprangeret universitet, der tilbyder over 15 kandidatuddannelser og tiltrækker studerende fra hele verden. Med fokus på at udvikle professionelle karrierer er vores mission hos Valpo at skabe ledere, der tjener deres lokalsamfund for at skabe en bedre verden. Hvert af vores programmer adresserer de færdigheder, du har brug for for at blive leder, mens du understreger vigtigheden af at tjene andre for at skabe en bedre verden.

  • New York, USA
  • Newark, USA
  • + 2 Mere

  Med lokationer i New York City, New Jersey og Online tilbyder Berkeley College internationale studerende muligheden for at opleve et karrierefokuseret uddannelsesmærke med personlig opmærksomhed. På Berkeley College er alt, hvad vi gør, fokuseret på at hjælpe vores studerende med at nå deres fulde potentiale og forberede dem til professionel og personlig succes. Studerende kan gennemføre en bachelorgrad på tre år, en associeret grad på 16 måneder; og en MBA på et år. Praktikmuligheder er tilgængelige i hele New York City.

  • Chicago, USA

  Illinois Tech er rangeret som #1 i Illinois blandt private colleges for investeringsafkast (after aid, PayScale) og er den #44 rangeret bedste værdi-skole i USA (US News & World Report). Illinois Tech-kandidater opnår en beskæftigelsesgrad på 92,8% inden for seks måneder efter eksamen (2021-klasse). Dens alumner inkluderer opfinderen af mobiltelefonen, pioneren inden for stregkodeteknologi og chefforskeren for Amazon Alexa, blandt andre ledere.

  • Royalton, USA

  At uddanne studerende i et mangfoldigt samfund, der fremmer personlig vækst, og som sætter dem i stand til at opnå fremragende faglige færdigheder og høje etiske værdier, som de kan tjene som advokater og miljø- og andre fagfolk i et stadig mere teknologisk og indbyrdes afhængigt globalt samfund.

  • Athens, USA

  Når det kommer til din uddannelse, er fleksibilitet vigtigt. Derfor kan du hos OHIO vælge et eksklusivt online program. Vælg mellem en bred vifte af certifikater eller associerede uddannelser, accelererede bachelorgrader eller masteruddannelser for at afslutte din grad gennem OHIO Online™

  • Boston, USA

  Elsker du film? Sociale medier? Nyheder? fortælle historier? Ændring – og måske historie? Boston University College of Communication (COM) er for dig.