Keystone logo
Letland

Bedste universiteter til Jura Programmer i Letland 2023

Antal institutioner: 9
  • Liepāja, Letland

  Vælg at studere i Liepaja University - det er nøglen til din udvikling!

  • Riga, Letland

  Universitetet i Letland blev grundlagt i 1919 og er i øjeblikket med sine mere end 14 000 studerende, 13 fakulteter og over 20 forskningsinstitutter og uafhængige studiecentre et af de største omfattende og førende forskningsuniversiteter i Baltikum. Universitetet tilbyder mere end 130 statsakkrediterede akademiske og professionelle uddannelser.

  • Riga, Letland

  EKA er placeret i Riga, Lomonosova Str. 1, bygning 5 - gaden er opkaldt efter den store videnskabsmand, hvis aktivitet kombinerede kreative, akademiske og professionelle traditioner. Bygningen, hvor EKA ligger i dag, blev bygget i 1909. Nu er bygningen fuldstændig renoveret, og dens tekniske udstyr er fuldt ud i overensstemmelse med standarder for højere uddannelsesinstitutioner i Europa.

  • Riga, Letland

  Turiba University er det største private universitet i Baltikum med speciale i erhvervs- og turismeundervisning. Universitet tilbyder uddannelse inden for erhverv, turisme, kommunikation, logistik og it. Turiba har modtaget anerkendelse af arbejdsgivere og rangeret i topplacering af de mest anerkendte universiteter. 99,61% af kandidaterne er ansat - det er den højeste beskæftigelsesfrekvens blandt lettiske universiteter, endvidere arbejder mere end 80% universitetsstuderende under deres studier.

  • Riga, Letland

  Det lettiske statsinstitut for fysisk kultur (LVFKI) startede sin aktivitet den 1. januar 1946 ved LSSR People's Commissars Council beslutning.

  • Jelgava, Letland

  Letlands Universitet for Biovidenskab og Teknologi er en videregående uddannelse og videnskab institution i Republikken Letland, hvor videnskabelig forskning samt akademiske og faglige uddannelser udføres.

  • Ventspils, Letland

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) blev grundlagt i 1997 som et selvstyrende statsuniversitet og videnskabelig institution. Dets grundlæggende aktivitet er at udføre videnskabelig forskning og implementere akademiske og professionelle studieprogrammer.

  • Rēzekne, Letland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Letland

  TSI er et moderne dynamisk teknisk universitet for anvendt videnskab, beliggende i Riga, Letland, der leverer uddannelse af høj kvalitet på lettisk og engelsk med fokus på anvendt forskning. Letland er beliggende i det nordøstlige Europa med en kystlinje langs Østersøen, med hovedstaden Riga, en af europæiske metropoler med aktivt socialt liv, fantastisk arkitektur, grønne parker og venlige mennesker. TSI skaber et levende uddannelsesmiljø med højt værdsatte undervisere fra hele verden. TSI er et fællesskab af lidenskabelige, bærende og dedikerede individer, der giver en individuel tilgang til eleverne med det formål at skabe langvarige relationer. TSI skaber et levende uddannelsesmiljø med højt værdsatte foredrag fra hele verden.