Keystone logo
Hongkong

Bedste universiteter til Jura Programmer i Hongkong 2023

Antal institutioner: 51
  • Leicester, Det Forenede Kongerige
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  Institut for neurovidenskab på City University of Hong Kong blev oprettet den 1. juli 2019. Vores vision er at udføre banebrydende forskning i nervesystemet og at etablere en fremragende uddannelsesplatform for neurovidenskabelig uddannelse, der forbereder kandidater til fremtidens spændende og forskelligartede karrierelandskab.

  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hung Hom, Hongkong

  For at klare den hurtige udvikling af logistik i Hongkong og det kinesiske fastland med stigende efterspørgsel efter talenter, oprettede Hong Kong Polytechnic University (PolyU) officielt Institut for Logistik den 1. september 2003 efter en omorganisering, der omfattede det tidligere Department of Shipping og Transportlogistik og en del af det tidligere Institut for Ledelse.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Sydkorea
  • + 2 Mere

  Med særligt fokus på Asien åbnede University of Manchester sit første internationale center i Hong Kong i 1992 og har tilbudt lederuddannelse i topklasse til globale ledere i Østasien, herunder Hong Kong, Japan, Sydkorea, Taiwan, Sydkina og Macau i næsten 30 år.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Birmingham, Det Forenede Kongerige
  • + 8 Mere

  Fra september 2021 vil Solicitors Qualifying Examination (SQE) indfases for at blive den nye centraliserede måde at kvalificere sig som advokat i England og Wales. Det vil i sidste ende erstatte den nuværende vej til praksis - Legal Practice Course (LPC). Med en række SQE-kurser, placeringer og fleksible studiemuligheder forbereder vi dig på din karriere som advokat samt succes i SQE-eksamen. Ved siden af vores karrieresupport arbejder du i vores virtuelle advokatfirma med vores ekspertvejledere og udvikler viden og færdigheder ud over SQE.

  • Hong Kong, Hongkong

  City University of Hong Kong (CityU) er et førende globalt universitet, der udmærker sig inden for forskning og professionel uddannelse. Etableringen af den nye Ingeniørhøjskole kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Om fem år vil verden være anderledes. Teknologien udvikler sig i et hidtil uset tempo. Som sådan er det vores ansvar som universitet at udstyre vores studerende med en tankegang, der vil inspirere dem til at fortsætte med at lære. Den nye højskole har otte fokuserede akademiske afdelinger. Sammen dækker de et levende spektrum af ingeniørfelter og fremmer akademisk synergi og kommunikation inden for kollegiet.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Grundlagt i 1991 af vores tidligere rektor, prof. Charles Kao, også kendt som "Faderen med fiberoptik" og Nobelpristanden i fysik, består det teknisk fakultet verdensledende eksperter, der er i forkant af deres discipliner og forpligter sig til undervisning og forskning.

  • Hong Kong, Hongkong

  Det fakultet for kunst er en væsentlig del af Hong Kong Baptist University, en institution, der er fast engageret i at være ”et førende liberalt kunstuniversitet i Asien for hele verden, der leverer akademisk ekspertise inden for en omsorgsfuld, kreativ og global kultur.”

  • Telegraph Bay, Hongkong

  Universitetet i Hongkong (HKU) sporer sine rødder tilbage i løbet af et århundrede i dag stolt som en af de førende institutioner for videregående uddannelser i Asien. Og med det er HKU Business School vokset til at blive en bredt anerkendt og respekteret handelsskole i regionen.

  • Hong Kong, Hongkong

  Når vi anerkender Hongkongs position som et internationalt juridisk knudepunkt, er vi glade for at kunne tilbyde kvalitetsuddannelsesmuligheder til byens håbefulde juridiske fagfolk med en bred portefølje af faglige jurister, specialiseret juridisk uddannelse og løbende faglige udviklingskurser for advokater og advokater. En af Storbritanniens længst etablerede specialistudbydere af juridisk uddannelse siden 1867 - vi har uddannet flere praktiserende advokater i Storbritannien end nogen anden.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong er en offentligt finansieret tertiær institution dedikeret til fremme af undervisning og læring gennem et varieret udbud af akademiske og forskningsprogrammer om læreruddannelse og komplementære samfundsvidenskaber og humaniora discipliner.

  • Hong Kong, Hongkong

  Det International Culinary Institute (ICI), en af VTC-gruppens strategiske initiativer, har til formål at uddanne og udvikle talent inden for kulinarisk kunst, vin- og arrangementshåndtering for at opretholde Hongkongs status som Asiens vin- og spisemål. Det giver kvalitet og professionelle programmer med state-of-the-art faciliteter til at pleje aspirerende culinarians at være velbevandret i internationale køkkener, der støtter elevernes vellykkede karriereudvikling i branchen. ICI tilbyder en bred vifte af kvalitetsmæssige professionelle kulinariske programmer, der dækker europæiske, Middelhavet, Sydøstasien, Mellemøsten og køkkener fra amerikanerne samt bagværk og konfekture.

  • Hong Kong, Hongkong

  Vores afdelings primære mission er at levere anvendte engelsksprogede studier til professionerne, og vi sigter mod at blive anerkendt internationalt som en førende udbyder af bachelor- og postgraduate studier med fokus på professionel kommunikation.

  • Fayette, USA
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...