Keystone logo
Guatemala

Bedste universiteter til Jura Programmer i Guatemala 2024

Antal institutioner: 16
  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Alcobendas, Spanien
  • Buenavista, Mexico
  • + 3 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Quetzaltenango, Guatemala

  For at skabe et universitet i Quetzaltenango, hvis mål var at uddanne sine studerende med en filosofi baseret på frihed, der sigter mod at opbygge et frit, fredeligt samfund med et højt akademisk niveau, og som også vil være tilbøjelig til at tilbyde en karriere, der forbereder sine studerende. studerende til at tackle fremtidens udfordringer, blev udvidelsen af Francisco Marroquín University i byen El Alto grundlagt i 1994. University of the West ville være en fortsættelse af den doktrinære orientering af udvidelsen af Francisco Marroquín University, når den trak sig tilbage fra Quetzaltenango. Det blev grundlagt af en gruppe forretningsmænd og fagfolk i Quetzaltecan, som dannede bestyrelsen for dets oprettelse og indledte de tilsvarende procedurer for dets godkendelse. Nogle var tidligere studerende og professorer i UFM og medlemmer af Superior Council, der sagde, at universitetet var blevet udpeget til at lede og administrere med økonomisk uafhængighed. Køb af jord til etablering af det centrale hovedkvarter for Universidad de Occidente begynder og parallelt med dette, arbejdet og koordineringen, der medfører åbning af to udvidelser i Guatemala City og i afdelingerne Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango og San Pedro-afdelingen i San Marcos. Det begyndte sin virksomhed som sådan i byen Quetzaltenango i 2010, da Rådet for videregående uddannelser godkendte dets drift, og det blev offentliggjort i den officielle tidende den 3. marts 2010. Universitetets mission er undervisning og formidling af filosofien Liberty med personligt ansvar inden for alle områder af menneskelivet for at bidrage til menneskehedens materielle og åndelige fremskridt.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad San Pablo de Guatemala er baseret på den praktiske gennemførelse af studier i den studerendes liv. Universitetskarrierer er helt innovative, anvendelige og vil tilskynde studerende til at være kreative og iværksætter. Uddannelsesfilosofien ved universitetet er fokuseret på innovation, mod hvad der skal være, på opfindelse og nye, originale og ubegrænsede ideer. Kursusplanerne, undervisningsindlæringsprocessen og uddannelsesfilosofien generelt er baseret på følgende: teknologiske færdigheder, avancerede standarder for brugen af ​​informations- og kommunikationsteknologier som en integreret del af læring, skikke og liv for lærere og studerende. Tjeneste for samfundet og udvikling af progressive værdier. Humanistisk anvendelse af teknologi til at bidrage til udviklingen af ​​Guatemala. Verdensbillede baseret på den calvinistiske protestantiske filosofi, der manifesterer ligestilling mellem mennesker og en reformeret teologi, progressive, etiske og praktiske værdier, der giver anledning til udvikling. Hovedformålet med den overordnede læseplan for de forskellige karrierer og for alle kurser er at uddanne de studerende i følgende værdier, egenskaber og evner: Lederskab Forskning Iværksætteri Disse værdier er tværgående og har en væsentlig indflydelse på undervisningsindlæringssystemerne og på læseplanen for alle kurser, seminarer, laboratorier og workshops. Universidad San Pablo de Guatemala er baseret på et uddannelsessystem, hvorfra innovative modeller er designet, gennem hvilke pædagogisk handling forpligter sig til andre; at blive antaget som middel til personlig og social transformation. Uddannelsessystemet er baseret på sandheden og udgår fra den etiske overbevisning af dem, der praktiserer det i retning af at opnå fremskridt og samfundets trivsel. Derfor er det en institution, der er forpligtet til samfundet i generering og transmission af viden, der uddanner sig i topkvalitet, til at bidrage til opbygningen af ​​en dagligdag, der er baseret på kristendommen, der har en høj social indflydelse baseret på etik. , Jødisk-kristne, moralske standarder og værdier, der genkender andre.

  • Guatemala City, Guatemala

  Don Bosco Salesian Association underskrev en akademisk samarbejdsaftale med Francisco Marroquín University i 1971. Fra og med 1972 udviklede Don Bosco Salesians humanistiske programmer understøttet af Francisco Marroquín University. Karrierer, afdelinger og fakulteter blev oprettet. Blandt disse programmer er bemærkelsesværdige: Lærere i uddannelse og uddannelsesvidenskab, lærere i teologi, lærere på engelsk og lærere i historie. Fakultetet for kommunikationsvidenskab havde stor udvikling, og specialiteterne fra tekniker og bachelor i videnskab i social kommunikation, bachelor i reklame og bachelor i radio- og tv-produktion blev etableret. Der begyndte det Mesoamerican University . Udnyttelse af den opnåede universitetserfaring og -udvikling begyndte procedurerne for grundlæggelse af et nyt universitet i 1996. Den 1.. I oktober 1999 blev det Mesoamerican University godkendt af Rådet for højere privatuddannelse i Guatemala. I 2000 begyndte det nye universitet at fungere med fakulteterne for humaniora og samfundsvidenskab og social kommunikationsvidenskab. Et år senere, i en strategisk alliance med Guatemalas Association of Managers, blev ESAG, Escuela Superior de Alta Gerencia, oprettet for at undervise i kandidatuddannelser. I 2002 blev 15 karrierer fra byen Quetzaltenango fusioneret som en del af det Mesoamerican University . I 2003 blev det medicinske fakultet godkendt i det nævnte hovedkvarter.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad Del Valle De Guatemala er et af de mest prestigefyldte universiteter i Mellemamerika. Vi er i forkant med teknologi og til at fremme forskning og undervisning på højt niveau. Vi er ikke et privat universitet. 1 i Mellemamerika og Panama ifølge QS-rangordningen og det eneste universitet med institutionel akkreditering af helte i Guatemala. I mere end 50 år har vi ledt efter og budt talentfulde mennesker, der ønsker at være forandringsagenter. Vi tilbyder en markant model med et bredt liberal fokus, forenet med specialuddannelse inden for videnskab, teknologi, innovation, iværksætteri og uddannelse. Både vores portefølje af programmer og vores forsknings- og opsøgende dagsorden imødekommer behovene i vores miljø, de nye generationer af studerende og fremmer søgen efter løsninger på udfordringerne i vores samfund. På vores tre campusser er UVG blevet karakteriseret som en institution, der søger akademisk ekspertise med værdier og kriterier for at hjælpe alle studerende gennem økonomisk støtte og stipendier til talentfulde unge med begrænsede ressourcer.

  • Guatemala City, Guatemala

  Da Vinci-universitetet i Guatemala er en institution for videregående uddannelser, hvis uddannelsesforslag er baseret på principperne om sandhed, integritet, søgen efter ekspertise, socialt ansvar og relevansen af viden. Da Vinci-universitetet i Guatemala forstår, at sandheden er en grundlæggende værdi, og derfor er dens søgning, dens praksis og dens forsvar nedsænket i dens handlinger, især gennem akademisk og institutionel forskning, som også bidrager til udviklingen af videnskab og social udvikling . Et andet grundlæggende princip er integritetsprincippet. Da Vinci-universitetet i Guatemala forstår, at viden er bred og forskelligartet, og at dets uddannelsesprogrammer i videst muligt omfang skal give integreret viden inden for forskellige områder, så uddannede fagfolk har omfattende uddannelse. Ekspertise som handlingsprincip er en prioriteret værdi for Da Vinci-universitetet i Guatemala. Det er underforstået, at søgen efter ekspertise ikke har nogen ende, og at dets medlemmers handlinger såvel som de i dets programmer skal udføres med kvalitet i henhold til normer og standarder, der sikrer deres opnåelse. Et andet grundlæggende princip er det relevante, der forstås som forbindelsen og sammenhængen mellem dets uddannelsesforslag og kravene fra samfundet og den produktive sektor. Da Vinci-universitetet i Guatemala sigter mod at uddanne fagfolk, der har evnen til at foretage kritiske vurderinger og har høj fleksibilitet og tilpasningsevne, når de udøver deres erhverv. Dette er muligt, hvis den viden, der stilles til rådighed for dem, er relevant for virkeligheden og konstant videnskabelig, teknologisk og social udvikling.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universitetet er opfattet som et link, en bro, en "landtange", der samler videnskabelig forskning og professionel praksis; permanente værdier og en kreativ og innovativ ånd; landets sociale problemer og internationale begivenheder universitetet og virksomheden humanistisk træning og moderne teknologi. For at understøtte vores kvalitet i akademisk uddannelse har UNIS gennemgået en proces med kontinuerlige akkrediteringer, der garanterer standarderne for vores uddannelsesprogrammer, professorenes profil, værktøjer til udøvelse af karrieren, såsom specialprogrammer. Til denne proces stoler Universidad del Istmo på, at ANECA starter sin internationale akademiske kvalitetscertificeringsproces fra 2014. ANECA er et statsligt fundament, der sigter mod at yde ekstern kvalitetssikring til universitetets system og bidrage til dets konstante forbedring, ligesom det udvikler forskellige programmer til at udføre sin aktivitet (evaluering, certificering og akkreditering) for at integrere vores system i det europæiske område for videregående uddannelser.

  • Guatemala City, Guatemala

  Som det eneste statsuniversitet er det udelukkende ansvarligt for at lede, organisere og udvikle statslig videregående uddannelse og statsuddannelse samt formidling af kultur i alle dens manifestationer. Det vil på alle måder fremme inden for rækkevidde forskning inden for alle områder af menneskelig viden og vil samarbejde om undersøgelse og løsning af nationale problemer. Dets grundlæggende formål er at hæve det spirituelle niveau for indbyggerne i republikken, bevare, fremme og formidle kultur og videnskabelig viden. Det vil bidrage til realiseringen af unionen mellem Mellemamerika og til dette formål vil det søge udveksling af akademikere, studerende og alt, hvad der har tendens til åndelig binding af landtungens folk. University of San Carlos de Guatemala er den statslige videregående uddannelsesinstitution, autonom, med en demokratisk kultur, med en multi- og interkulturel tilgang, forbundet og forpligtet til videnskabelig, social, humanistisk og miljømæssig udvikling med en opdateret, dynamisk, effektiv ledelse og med ressourcer, der optimalt bruges til at nå sine mål og mål, underviser af fagfolk med etiske principper og akademisk ekspertise.

  • Guatemala City, Guatemala

  Mariano Gálvez University er en privat, uafhængig non-profit videregående uddannelsesinstitution, der fungerer i overensstemmelse med lovgivningen af dens institutionelle karakter, som blev godkendt den 29. januar 1966 af det øverste universitetsråd ved University of San Carlos de Guatemala . Dets navn ærer den fremtrædende statsmand, helt og berømte juristkonsulent Læge José Mariano Gálvez (leder af staten Guatemala 1831-1838), grundlægger af akademiet for studier og reformator af guatemalansk uddannelse, der fremmede vigtige innovationer i alle livsordener af staten. Forbedringen af den offentlige instruktion tilskrives ham. Han kæmpede for, at undervisningen var sekulær, han var grundlægger af Nationalbiblioteket og museet, han respekterede individuelle love og garantier, pressefrihed og tankemission. I overensstemmelse med sine institutionelle principper tjener Mariano Gálvez University i det væsentlige den etiske, videnskabelige, faglige og tekniske uddannelse af studerende gennem den integrerede øvelse af undervisning, forskning og service til samfundet og normativ, akademisk uafhængighed, administrativ, disciplinær og økonomisk; til bevarelse og udvikling af videnskab og kultur som en universel arv til fremme af forskning som kilde til viden og fremskridt og til undersøgelse af nationale problemer for at bidrage til deres løsning. Idealerne, der inspirerede dets grundlæggere, forbliver gyldige, da det er universitetets bekymring i sin undervisning, den omfattende træning af sine studerende i et miljø med frihed, gensidig respekt og en ånd af sameksistens.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones er et center for videregående uddannelser i verdensklasse for sin akademiske ekspertise, som letter den integrerede dannelse af væsenet, hvilket tilskynder til søgen efter sandhed, skønhed og godt. Det fremmer udviklingen af intelligens, tanke, kreativitet og viljen til at foregribe de udfordringer, som nutidens samfund præsenterer og dets fremtidige fremskrivninger.

  • Guatemala City, Guatemala

  Vi er den moderne og inkluderende handelsskole med fremtiden som synspunkt og køreplan for vores rejse, som vores region kræver for at møde de udfordringer, der opstår i det 21. århundrede; Vi er forpligtet til den permanente søgning efter avantgarde-ideer for at omsætte dem til praksis og med en tankegang, der fremmer handling og omfavner permanent forandring fra vores kultur for at opnå den konstante udveksling af ideer og viden.

  • Boulder, USA
  • Boca Raton, USA
  • + 1 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Guatemala City, Guatemala
  • Cahabon, Guatemala
  • + 18 Mere

  På Universidad Panamericana har vi et komplet videregående uddannelsessystem. Vi bidrager til udviklingen af landet gennem innovative uddannelses- og universitetsuddannelsesmuligheder med høje akademiske kvalitetsstandarder.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...