Keystone logo
Estland

Bedste universiteter til Jura Programmer i Estland 2023

Antal institutioner: 14
  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i at fremme en intelligent livsstil gennem uddannelse, forskning og et unikt samarbejde på tværs af discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som at tage forskningsbaserede beslutninger for at forbedre samfundet generelt og borgernes velbefindende.

  • Tartu, Estland

  Estonian University of Life Sciences er det eneste universitet i Estland, hvis prioriteringer inden for akademiske og forskningsaktiviteter giver en bæredygtig udvikling af naturlige ressourcer, der er nødvendige for menneskets eksistens samt bevarelse af arv og levesteder. Ifølge QS World University Rankings by Subject (2019) er det Estonian University of Life Sciences et af de 50 største universiteter i verden inden for landbrug og skovbrug, rangeret 48. Universitetet tilhører også de top 1% mest citerede forskningsfaciliteter i verden, hvor vores plantefysiologprofessor Ülo Niinemets er den mest citerede estiske forsker.

  • Reola, Estland

  Estonian Aviation Academy (EAVA), grundlagt i 1993, er en førende højere uddannelsesinstitution i den baltiske region, der uddanner og træner specialister for luftfartsvirksomheder og -organisationer.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Vores dobbeltuddannelser kombinerer fremragende teknisk uddannelse med uddannelse i innovation og iværksætteri samt praktikpladser hos virksomheder, branchepartnere og byer i hele Europa.

  • Tartu, Estland

  Som en rollemodel påvirker vi vores samfunds sundhedsadfærd og former et sundt livsmiljø, integrerer en række forskellige sundhedsområder inden for studier og forskning og udvikling, og vi deltager i processen med at træffe beslutninger vedrørende sundhedspolitikker. Når vi lærer og arbejder i kollegiet, skaber vi et miljø, hvor mennesker erhverver viden, færdigheder, holdninger, der hjælper med at gøre samfundet mere sammenhængende og påvirke det og bidrage til udviklingen af Estland.

  • Tallinn, Estland

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) er en statlig professionel videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder konkurrencedygtig professionel videregående uddannelse og anvendt forskning inden for teknologi, produktion, civilingeniør, logistik, økonomi og velfærd. TTK UAS er det største universitet for anvendt videnskab i Estland, der i øjeblikket uddanner mere end 3000 studerende, hvilket gør TTK UAS til den fjerde største videregående uddannelsesinstitution i Estland.

  • Tartu, Estland

  Kaitseväe Akadeemia (i det følgende benævnt "akademiet") er en national forsvarsanvendt videregående uddannelsesinstitution i henhold til loven Institutions of Professional Higher Education. Den estiske forkortelse af akademiet er "KVA". Akademiet er en strukturel enhed af forsvarsstyrkerne under direkte opsyn af øverstbefalende for forsvarsstyrkerne. Ved udførelsen af sine opgaver repræsenterer akademiet staten og forsvarsstyrkerne.

  • Budapest, Ungarn
  • Espoo, Finland
  • + 13 Mere

  EIT Digital Master School er et eksklusivt fælles initiativ af de førende tekniske universiteter og handelshøjskoler i Europa med yderligere mentoring og partnerskab fra fremragende europæiske forskningsorganisationer og førende forretningspartnere.

  • Tallinn, Estland

  Det Estonian Academy of Arts , der blev grundlagt i 1914, er det eneste offentlige universitet i Estland, der tilbyder højere uddannelse inden for kunst, design, arkitektur, medier, visuelle studier, kunstkultur, kulturarv og bevarelse. Beliggende i hovedstaden, Tallinn, er det en aktiv studie- og forskningsinstitution og det førende nationale centrum for innovation inden for visuel kultur. Undersøgelser finder sted i vores nye bygning med et innovativt og inspirerende miljø.

  • Tallinn, Estland

  Det Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) er et meget anerkendt privat universitet i Estland, der ligger i den flere prisbelønnede Smart City kaldet Ülemiste City. De vigtigste temaer, der forbinder vores læseplaner, er iværksætteri og kreativitet. Vi sigter mod at give vores studerende færdigheder, netværk og tankegang for at ændre deres liv og påvirke verden! Vi byder studerende fra hele verden velkommen til at studere bachelor- og kandidatuddannelser, der kan tages på engelsk, russisk og estisk. Vores studieprogrammer understøttes af en it-infrastruktur, der er tilpasset behovene på fuld tid, deltid såvel som fjernundervisning.

  • Tallinn, Estland

  En vision for nutidens samfund er innovativ, iværksætter, teknologisk avanceret og åben for verden, og det er dette, Tallinn Unversity of Technology (TalTech) søger gennem internationale undersøgelser og forskning på højt niveau.

  • Tartu, Estland
  • Tallinn, Estland
  • + 3 Mere

  University of Tartu ( UT ) er Estlands førende center for forskning og uddannelse. Det er det eneste universitet i Baltikum, der er placeret i top 1,2% af verdens bedste universiteter (QS World University Rankings 2021). UT blev grundlagt i 1632 og er det eneste klassiske universitet i Estland. Der studerer mere end 13.000 studerende ved UT (inkl. 1800 internationale studerende), og UT har 3800 ansatte (inkl. 1800 akademiske medarbejdere (190 professorer)). For at støtte og udvikle den faglige kompetence hos sine studerende og akademiske medarbejdere har universitetet 71 partneruniversiteter i 27 lande.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...