Keystone logo
Brasilien

Bedste universiteter til Jura Programmer i Brasilien 2024

Antal institutioner: 156
  • São Paulo, Brasilien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Valbonne, Frankrig
  • Belo Horizonte, Brasilien
  • + 6 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brasilien
  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • + 2 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • Bailrigg, Det Forenede Kongerige
  • + 3 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrig
  • São Paulo, Brasilien
  • + 5 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Brasilien

  Der er mange aspekter, der værdsætter en videregående uddannelsesinstitution, men et højt omdømme i MEC er den vigtigste indikation på, at kurserne, strukturen og fakultetet er inden for de ideelle kvalitetsstandarder. Ifølge agenturets seneste offentliggørelse opnåede Uniandrade lønklasse 4 (med den højeste score på 5) og er blandt de bedste universitetscentre i landet. Noten henviser til IGC - akronym for General Course Index. Men Uniandrades engagement i undervisningsekspertise begyndte ikke det sidste år. Der er mere end 40 års historie til dette formål! Ud over IGC er institutionen stolt over at have 80% af bacheloruddannelserne evalueret med kvalitetsmærker. For at placere en institution i denne fremtrædende position evaluerer MEC-udvalget flere aspekter, blandt andet elevernes præstationer ved ENADE, den fysiske struktur, blandt andet lærere.

  • Goiás, Brasilien

  State State of Goiás blev oprettet i 1999 ved lov 13.456 og bragte en ny og lovende virkelighed inden for videregående uddannelse i staten. UEG er organiseret som et multicampus-universitet med base i Anápolis, og er resultatet af processen med transformation og inkorporering af vigtige videregående uddannelsesinstitutioner som State University of Anápolis (Uniana), Higher School of Physical Education i staten Goiás (Esefego) ) og andre isolerede videregående uddannelsesinstitutioner, der vedligeholdes af regeringen. Ifølge historiske optegnelser blev UEG født til fordel for et stort antal kommuner i Goiás med vægt på regionale specificiteter. Dens vækst gav en innovativ oplevelse gennem et projekt med interiorizering af undervisnings-, forsknings- og udvidelsesaktiviteter, der førte til flere kommuner i Goiás en universitetscampus med implementering af bachelor- og kandidatkurser i de mest forskellige videnområder. Derudover implementerede UEG specielle programmer såsom Full Parceled Degree Program, der gav uddannelse på bachelor niveau til tusinder af lærere fra staten, kommunale og private netværk. UEG har taget form med missionen om at producere og socialisere videnskabelig viden og viden ud over at udvikle kulturen og integreret træning af fagfolk og enkeltpersoner, der er i stand til kritisk at blive indsat i samfundet og fremme transformation af den socioøkonomiske virkelighed i staten Goiás og fra landet. Som en multi-campus institution har UEG universitetscampus i alle mikroregioner i staten, der bidrager til den bæredygtige udvikling af Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brasilien

  Federal University of the Valley of Jequitinhonha and Mucuri (UFVJM) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution tilknyttet Undervisningsministeriet (MEC), oprettet ved lov 11.173, offentliggjort i Federal Official Gazette den 8. september 2005. Dets historie begyndte i September 1953, da den daværende guvernør Juscelino Kubitschek de Oliveira grundlagde det odontologiske fakultet i Diamantina (Faod) med det formål at imødekomme behovene i det store område, der er Jequitinhonha-dalen. Før det blev UFVJM, var det det føderale fakultet for tandlæge (Fafeod) og integrerede føderale colleges i Diamantina (Fafeid). UFVJM har campusser i fire byer: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí og Janaúba, der dækker mesoregionerne Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste og Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Brasilien

  Det katolske universitet i Brasilia (UCB) er det eneste private universitet i det føderale distrikt. Det er en katolsk, filantropisk institution og videregående uddannelsesinstitution. UCB administreres af den brasilianske union for katolsk uddannelse (UBEC), som blev grundlagt i 1972 med det formål at opretholde katolske uddannelsesinstitutioner og give et solidt og kvalitetsuddannelsesnetværk.

  • São Paulo, Brasilien

  Innovation, teknologi, bæredygtighed og praktisk arbejde har været essensen af Eniac i 35 år. Gennem reelle og udfordrende projekter træner Eniac ledere og iværksættere, der siden studerende udvikler de faglige færdigheder og praksis, der er nødvendige for at skille sig ud på jobmarkedet. Al denne investering i tværfaglige metoder, infrastruktur og internationale kvalitetsstandarder gør Eniac til den bedste videregående uddannelsesinstitution i Guarulhos ifølge MEC-rangordningen.

  • Bonsucesso, Brasilien

  Handler inden for det akademiske område i over 50 år, UNISUAM har udviklet sig gennem årene, mens det ændrede virkeligheden for sine studerende. Første Brasiliens universitetscenter, UNISUAM, har altid holdt sine studerende i første omgang med fokus på sin mission at fremme udviklingen af mænd ved at praktisere undervisning rettet mod den akademiske, professionelle og personlige forbedring af offentligheden, som den vedrører.

  • Fábricas, Brasilien

  Det føderale universitet i São João del-Rei (UFSJ) blev oprettet ved lov 7.555 den 18. december 1986 som São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), der stammer fra mødet og federaliseringen af to institutioner: Dom Bosco Fakultet for Filosofi, Videnskab og Bogstaver, hvis aktiviteter begyndte i 1954, opretholdt af provinsen São João Bosco; og den kommunale stiftelse i São João del-Rei, som opretholder fakultetet for økonomisk, administrativ og regnskabsvidenskab (Faceac) og fakultetet for industriel ingeniørfag (Faein), hvis aktiviteter begyndte i henholdsvis 1972 og 1976.

  • Bahia, Brasilien

  BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) er en uddannelsesinstitution i syvendedags adventistkirken, baseret på den bibelske verdenssyn, forpligtet til det kristne forløsningsarbejde og integreret dannelse af kompetente fagfolk for en ansvarlig udøvelse af medborgerskab og service til samfundet .

  • Parque dos Jacarandás, Brasilien

  Universitetet viser, hvordan man kombinerer den stærke tradition og forbindelsen til den moderne verden og dens transformationer. Fremtiden, innovation, iværksætteri og bæredygtighed er grundlaget for et miljø, der integrerer udviklingen af videnskab, viden og teknologi på en tværfaglig måde.

  • Goiabeiras, Brasilien

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) er en selvstyrende institution tilknyttet Undervisningsministeriet (MEC) med autonomi med læseplaner, videnskabelig, administrativ, finansiel og aktivforvaltning. Det fungerer under en tro på udeleligheden af undervisning, forskning og opsøgende programmer med et kald til at arbejde inden for alle vidensfelter. Ufes blev grundlagt den 5. maj 1954. Det består af fire universitetscampusser - Goiabeiras og Maruípe i hovedstaden Vitória og i kommunerne Alegre (syd for staten) og São Mateus (nord for staten) - med et område på 4,3 millioner kvadratmeter. Det samlede areal af dets campusser er 292.000 kvadratmeter (bebygget areal).