Keystone logo
Østrig

Bedste universiteter til Jura Programmer i Østrig 2023

Antal institutioner: 53
  • Krems an der Donau, Østrig

  Center for Intellectual Property, Media and Innovation Law ved University for Continuing Education Krems fokuserer på samfundsmæssigt relevante spørgsmål, der opstår som følge af konstant teknologisk fremskridt, digitalisering og relaterede sociale forandringer. De vigtigste forskningsområder er international, europæisk og østrigsk ophavsret samt industriel ejendomsret (varemærker, design og patenter), medielovgivning, databeskyttelseslovgivning, konkurrenceret og det tværgående område innovationsret. På baggrund af den stigende digitalisering og netværksdannelse i en national og international kontekst er indgående viden om og forståelse af intellektuel ejendomsret, medie- og innovationsret centrale nøglekvalifikationer. Derfor tilbyder centret specialiserede universitetsprogrammer for videreuddannelse, der er skræddersyet til at opfylde specifikke praktiske krav. Centrets efteruddannelsesprogrammer er baseret på resultater af videnskabelig forskning og er orienteret mod de høje kompetencekrav, der stilles i relevant praksis.

  • 143, Østrig

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Linz, Østrig

  I det 21. århundrede, som er præget af stadig hurtigere fremadskridende udvikling, er uddannelse og videreuddannelse et værdifuldt aktiv og vigtigere end nogensinde. Komplekse teknologiske og økonomiske problemstillinger og et stort ansvar over for miljøet stiller virksomheder og deres ledere for beslutninger, der træffes på baggrund af erfaring, viden og kompetence. Livslang læring og yderligere faglig kvalifikation er derfor afgørende. Det er uddannelsesudbydernes opgave at skaffe infrastrukturen til disse videreuddannelsesmuligheder. KMU Akademie & Management AG, der blev grundlagt i 2006, var bevidst om dette ansvar fra starten. Men hun erkendte også, at arbejdende mennesker, der ønsker at studere på deltid, står over for en stor udfordring: at balancere arbejde, familie og studier. Med dette krav in mente udviklede de ansvarlige på KMU Akademie et koncept for fjernundervisning, der var uafhængigt af tid og sted. Siden 2011 har KMU Akademie i samarbejde med Middlesex University tilbudt deltids online kurser, der opfylder netop disse krav.

  • Graz, Østrig

  Vores studerende består af fremtidige akademiske specialister og ledelsespersonale for industrien. Alle vores uddannelser fokuserer på kerneområderne for iværksættersucces. De otte bachelor- og seks kandidatuddannelser i business og teknologi er tidsmæssigt tilrettelagt, så de er forenelige med fuldtidsbeskæftigelse. Derudover kan studerende påbegynde en ekstra-erhvervsmæssig bacheloruddannelse direkte efter at have afsluttet gymnasiet som forberedelse til at begynde deres karriere tidligt.

  • Koper, Slovenien
  • Salzburg, Østrig
  • + 4 Mere

  Alma Mater Europaea er en uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der har specialiseret sig i at tilbyde karrierefokuseret uddannelse inden for karrieremangelfulde studieretninger. Vores uddannelser er relevante, opdaterede, tværfaglige og interaktive.

  • Palaiseau, Frankrig
  • Vienna, Østrig
  • + 1 Mere

  EIT Manufacturing (EITM) Master School er en del af EIT Manufacturing, en europæisk sammenslutning af førende universiteter, industrier og forskningscentre, der er knyttet til fremstillingssektoren, med det formål at øge europæisk fremstilling til at blive globalt konkurrencedygtig og bæredygtig for samfundet. Ved at samle de tre sider af 'videnstrekanten': erhvervslivet (store virksomheder og SMV'er), uddannelsesinstitutioner og forskningscentre ønsker EITM at øge samarbejdet og integrationen mellem uddannelse, erhvervsliv og forskning.

  • Rovereto, Italien
  • Trento, Italien
  • + 2 Mere

  Nationale og internationale klassifikationer rangerer University of Trento som et af de bedste italienske universiteter. Udover de traditionelle forelæsninger er der meget laboratoriearbejde og mange små seminargrupper. Trento er et mellemstort universitet, hvor det er let for studerende og lærere at møde hinanden, og der er en løbende udveksling af ideer blandt studerende fra forskellige discipliner: kort sagt den (dydige) dynamik i et lille universitet.

  • Saint Pölten, Østrig

  Med mere end 3.700 studerende er St. Pölten University of Applied Sciences en vigtig aktør i den østrigske sektor for videregående uddannelse og en af de vigtigste arbejdsgivere i regionen. Vores universitet udmærker sig ved at have et fremtidsorienteret og støt voksende antal studieprogrammer, et stærkt tværfagligt samarbejde og et forskningsfokus.

  • Vienna, Østrig

  Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) er et center for ekspertise for økonomi. Beliggende i Wien (Østrig) blev den grundlagt af Institut for Avancerede Studier (IHS), Universitetet i Wien og WU (Wien Universitet for Økonomi og Erhverv). Disse tre institutioner slog sig sammen og deres ekspertise om at skabe et knudepunkt i Wien, der sigter mod at producere internationalt anerkendt forskning og yde en konkurrencedygtig ph.d.-uddannelse.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Holland
  • + 11 Mere

  EIT RawMaterials Academy - SUMA giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 Mere

  EIT RawMaterials Academy - SINReM giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 Mere

  EIT RawMaterials Academy - EMerald giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Tyskland
  • + 14 Mere

  EIT RawMaterials Academy - AMIS giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Eisenstadt, Østrig

  eLearning Academy for Communication, der er baseret i Østrig, tilbyder innovativ fjernundervisning mastergrader inden for marketing, ledelse og kommunikation, som studerende kan studere hjemmefra i samarbejde med University of Applied Sciences Burgenland og dets uddannelsesfirma Austrian Institute of Management.

  • Salzburg, Østrig

  Z_GIS er et tværfagligt center for kompetence for geoinformatik, der integrerer grundlæggende og anvendt forskning med kandidatuddannelse og opsøgende aktiviteter. Ved at anvende innovative rumlige koncepter og metoder bidrager vi til forvaltningen af vores samfund, virksomheder og miljøer.