Keystone logo

1 Certifikat Programmer i Jura Juridiske menneskerettighedsstudier Humanitær folkeret 2024

Filtre

Filtre

  • Certifikat
  • Jura
  • Juridiske menneskerettighedsstudier
  • Humanitær folkeret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Certifikat Programmer i Jura Juridiske menneskerettighedsstudier Humanitær folkeret

Certifikater kan være akademiske eller faglige kvalifikationer og tilbydes generelt af universiteter og andre højere uddannelsesinstitutioner inden for en kort, fokuseret studieperiode. Mange af disse programmer kan afsluttes inden for et år, og nogle kan have et fagligt fokus eller kan blive taget sammen med højere uddannelser.

Hvad er et certifikat i menneskerettighedsloven? En stigning i krænkelser af menneskerettighederne over hele verden har ført mange studerende til at fokusere deres studier på at beskytte rettighederne for mindre heldige mennesker og forfulgte samfund rundt om i verden. Deltagelse i dette certifikatprogram er ofte begrænset til studerende med de fornødne forudsætninger, såsom en afsluttet lovgrad, en bestemt faglig erfaring og referencer fra relevante organisationer. Studerende må forvente at studere love relateret til menneskerettigheder og menneskerettighedskrænkelser samt forsvarslovgivning.

Kandidater fra nogen af ​​disse certifikatprogrammer kan finde ud af, at de har udviklet en øget forståelse af sociale konflikter og har slået deres forhandlingsfærdigheder til gode. Mange kandidater oplever en fornyet følelse af engagement i deltagelse i deres lokalsamfund med forbedrede ledelses- og kommunikationsevner.

Når det kommer til deltagelse i certifikatprogrammer, der tilbydes rundt om i verden, er der en bred vifte af omkostninger. Flere faktorer kan påvirke omkostningerne, f.eks. Hvor skolen ligger, og hvor længe det tager en elev at afslutte programmet. For de mest nøjagtige oplysninger bør potentielle studerende grundigt undersøge skoler.

Menneskerettighedskollegier kan være både udfordrende og givende. Kandidater fra disse menneskerettighedslovgivningsprogrammer kan finde job som politikanalytikere, programansvarlige, overvågnings- og evalueringsofficerer, menneskerettighedsadvokater og corporate social responsibility specialister. Mange studerende i certifikatprogrammet er fokuseret på juridisk karriere, men der er mange stillinger uden for den juridiske arena. Nogle af disse erhverv omfatter bidragsforfattere, kommunikationsofficer, fundraising specialister, forskningsassistenter og økonomiofficerer.

Behovet for menneskerettighedsforkæmper eksisterer over hele verden, og der er mange skoler, der tilbyder dette certifikatprogram. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.