Studere i USA - Find studiemuligheder i USA

Studere i USA

Om USA
De Forenede Stater er placeret på den nordlige halvkugle i Nordamerika, lige syd for Canada og nord for den mexicanske grænse. Det består af 50 stater: 48 sammenhængende stater og også Alaska og Hawaii-øerne. Samfundet i USA er lige så forskellige som landet selv. Der er ingen kastesystem selvom nogle måske hævde, at punkt, i betragtning af den nuværende økonomi. Der er mange iværksættere og velhavende enkeltpersoner, som har gjort deres egen lykkes smed, og der er fabriksarbejdere gør mindsteløn. USA er et stort land med mange frihedsrettigheder for dem, der vælger at gøre det til deres sted at studere eller leve. At studere i USA byder på mange spændende muligheder. Højt på listen over USA 's egenskaber er dens ekstraordinære videregående uddannelsessystem, hvilket gør det til en meget eftertragtede destination for internationale studerende, herunder dem, der søger lov grader. Det amerikanske retssystem USAretssystem omfatter et sammenhængende system af checks and balances, og byder retlige, lovgivningsmæssige og statslige myndigheder. Tilsammen disse enheder administrere og håndhæve landets love på tværs føderale, statslige og lokale niveau. Den amerikanske forfatning skænker specifikke beføjelser til sin føderale regering, som har jurisdiktion over visse tilfælde - såsom dem, der involverer føderale love, udenlandske regeringer og konflikter mellem stater. Ud over, at hver stat har sine egne styrende organer. Hver part har ret til en nævningesag, der består af 12 borgere, der vurderer de beviser og nå en dom. De fleste retssager i USA er løst, før de når retssagen via juridisk bevægelse eller forlig, før de når retssagen. Advokater er en væsentlig del af det amerikanske retssystem og er ansvarlige for fortaler på vegne af deres kunder. De er licenseret af den stat, hvor de praktiserer.
Undersøgelse lov i USA
Law grader i os mest amerikanske stater kræver, at ansøgerne til at afholde en Juris Doctor (JD) grad fra en akkrediteret jurastudiet. Dette treårige studieforløb følger afslutningen af ​​fire års bachelor studier i alle fag. Dette system adskiller sig væsentligt fra mange andre lande, hvor de studerende straks indtaste jura efter endt gymnasium; betragtes som en professionel akademisk felt, JD er lig med en kandidatgrad. Mens mindre almindelige, nogle skoler tilbyder også en årelang Cand.jur (LLM), som giver mulighed for specialisering, samt den prestigefyldte akademiske doktorgrad i lov Doctor af juridiske Science (SJD). Før bliver muligt at drive advokatvirksomhed, er de fleste studerende kræves af den stat, hvor de praktiserer at bestå en bar eksamen og vise tegn standarder. Fordi stater administrere baren, kan det være nyttigt at deltage Law School i det område, hvor du planlægger at øve.Lov videregående uddannelser i USA Ifølge American Bar Association (ABA), er der i alt 202 ABA-godkendte juridiske fakulteter i USA Det første år af Juris Doctor typisk fokuserer på grundlov emner, mens de sidste år kan være skræddersyet til de studerendes interesser. Mens mange advokater uformelt specialiserer, er der ingen juridisk sondring mellem typer af praksis. Et kendetegn for jura uddannelse i USA er brugen af ​​sokratiske metode, hvor de studerende er direkte opfordret til at besvare spørgsmål i stedet for grundlæggende foredrag. Undervisningen varierer afhængigt af skolen du deltage, med den gennemsnitlige private skoleundervisning i alt lidt over $ 40,000 ifølge US News and World Report. Igen kan gebyrerne varierer fra institution til den anden. Tidsplanen efter standard amerikanske akademiske kalender for de videregående uddannelser fra september til maj. Mens få til lov skole i USAer intenst konkurrencedygtige, internationale studerende er i stigende grad efterspørges. Jobs i lov anses generelt for at være både indbringende og givende. Derudover forskning viser, at advokat beskæftigelsen i det seneste årti har overhalet de fleste andre erhverv. Et stort antal jurister vælger ikke at arbejde som advokater i stedet opsøge en karriere i erhvervslivet, staten og andre industrier.
Universiteter i USA

Universiteter i USA

Fakta om USA

Med i alt 9.830.000 km2 og med omkring 315 mio mennesker, er USA den tredje største land efter areal og befolkning. Det er en af ​​verdens mest etnisk mangfoldige og multikulturelle nationer, produktet af en lang historie af immigration fra mange lande. Geografien og klima i USA er også yderst varieret, med ørkener, sletter, skove og bjerge, der også er hjemsted for en bred vifte af dyreliv.


Hovedstad: Washington DC
Officielle sprog: Engelsk
Regering: Federal præsidentkandidat konstitutionelle republik
Befolkningstal: 316.668.000
Bruttonationalprodukt: 15,685 billioner dollar 
Valuta: Amerikanske dollar ($) (USD)
Tidszone: (UTC -5 til -10)