Læs den officielle beskrivelse

Toårig Udvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige Master of Laws (LLM) ved USC Gould giver dig mulighed for at tilbringe et år at lære grundlæggende elementer i det amerikanske retssystem og mastering juridisk engelsk inden et år af LLM studier.

I løbet af det første år får du akademisk træning i juridisk læsning og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mere samtidig med at du forbedrer dine engelske færdigheder. Små, personlige klasser giver dig mulighed for at tilpasse sig til at bo i USA og deltage i USC.

Efter vellykket gennemførelse af det første år vil du modtage et certifikat i US Legal Studies og blive indskrevet i USC Goulds LLM-program.

Hvorfor vælge den toårige udvidede LLM hos USC Gould?

Godkendt af LLM Guide som et af de "Top 10 LLM-programmer i Californien" styrker vores toårige LLM-læseplan i det første år din flyt på engelsk, mens du forbereder dig til at lykkes i LLM-graden ved USC Gould. Så i andet år giver vores toårige LLM dig en grundig forankring i amerikansk lov, samtidig med at du stimulerer kritisk tænkning og praktisk problemløsning.

Når du tilmelder dig USC Gould, vil du blive en del af et dynamisk og forskelligt lovskolens samfund, blive nurtured af en verdensklasse fakultet og rådgivere, tilmelde dig i små og kollegiale klasser og tilmelde dig det globale trojanske familie netværk af mere end tusinde LLM alumni og ti tusind lov alumni.

Vores Office of International Services giver yderligere ressourcer til at hjælpe dig med visa og andre krav til studier i USA

Berettigelse

For at kvalificere sig til optagelse i vores toårige forlængede LLM, skal du have optjent din første juristgrad (LLB eller tilsvarende) uden for USA.

Program undervist i:
Engelsk
University of Southern California USC Gould School of Law

Se 1 flere kurser fra University of Southern California USC Gould School of Law »

Senest opdateret May 19, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
64,064 USD
Undervisning for 2018-19 er $ 64.064 plus obligatoriske gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree