Sundhedsret og etik LLM

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Uanset om du er interesseret i at lære mere om de juridiske og etiske aspekter af dit job, anerkende den indflydelse en kvalifikation med et juridisk og etisk grundlag kan have på udsigterne til forfremmelse, eller bare have interesse i sundhedslovgivningen, er dette kursus for dig.

Kurset sigter på at give dig en forståelse og forståelse for lov og etik, som de gælder for professionel praksis. Det vil hjælpe dig med at forstå juridiske og etiske begreber, terminologi og juridiske kilder.

Kurset giver dig mulighed for at studere på et tidspunkt og sted efter eget valg og i et tempo, der er behageligt for dig, og de fleste af vores kandidater har afsluttet deres studier, mens de arbejder på fuld tid som sundhedspersonale.

 • Designet til travle sundhedspersonale.
 • Designet specielt til dem, hvis første grad er i et sundhedsfag og ikke loven.
 • Ansøgninger opmuntret af dem, der har studeret medicin, sygepleje, apotek, tandpleje osv.
 • Programmet åbner også for dem uden en første grad, men med relevant arbejdserfaring, der inkluderer NHS-ledere.
 • Kan udfyldes helt i dit hjemland, rejse til Dundee er ikke vigtig.

57380_medical-appointment-doctor-healthcare-40568.jpeg

Hvordan vil du blive undervist

Modulerne vil blive leveret af en kombination af elevarbejdsbøger og online support via et online virtuelt læringsmiljø kaldet My Dundee. Dette giver dig adgang til alle de materialer og opgaver, du har brug for til dette kursus.

Hvordan vil du blive vurderet

Personer, der tager dette kursus, vurderes ved skriftlige opgaver og onlineeksaminer.

Hvad du vil studere

Der kræves 180 studiepoeng for at gennemføre LLM i Sundhedsret og Etik. I det første år er der to obligatoriske moduler, der hver er værd 30 point. Der er to semestre, der løber fra september til december og fra januar til april. Studerende kan starte programmet i begyndelsen af ​​et semester.

År 1

De 2 obligatoriske moduler i år 1 er:

 • Introduktion til lov og etik (30 point)
 • Juridiske aspekter af sundhedsvæsenet (30 point)

År 2

Du har mulighed for at studere to moduler fra en liste, der i øjeblikket omfatter:

 • Kontroverser inden for sundhedsvæsenets lov og etik (30 point)
 • Juridiske og etiske spørgsmål vedrørende farmaceutiske produkter (30 point)
 • Behandling af børn og sårbare voksne (30 point)

År 3

For at blive tildelt LLM-graden i dit tredje og sidste studieår, vil du tage et modul med titlen "Juridisk Forskningsfærdigheder" (værd 10 point) og skrive en afhandling.

Tidligere kandidater fra dette program har koncentreret deres afhandling om emner, der omfatter: eutanasi, stamcellerforskningsmateriale / fosterkonflikt, risikostyring, kliniske forsøg og lægemiddelansvar.

Dit afhandlingstema er dit valg, med forbehold af godkendelse fra en udpeget supervisor. Din vejleder vil give vejledning om etisk godkendelse (om nødvendigt), struktur, indhold og milepæl deadlines.

Karriere

Dette kursus er designet til dem, der allerede arbejder i en sundhedspleje indstilling søger at forbedre deres karrieremuligheder.

Indgangskrav

Du skal have: enten en læge- eller tandlægeuddannelse, eller en øvre anden klasse grad eller derover i et andet sundhedsplejefag, herunder sygepleje, apotek, fysioterapi, med mindst 2 års efterkvalificerende erfaring, eller mindst 5 års praksis i et sundhedspleje PLUS PLUS to referencer fra kolleger eller arbejdsgivere, der mener at du er velegnet til tilmelding til programmet PLUS grundlæggende IT-færdigheder (webbrowsing, tekstdokumenter og kendskab til PowerPoint)

Engelsk sprogkrav

IELTS I alt 6.5

 • Lytte 6.0
 • Læsning 6,0
 • Skrivning 6,0
 • Tale 6,0

Engelsk sprog programmer

Vi tilbyder Pre-Sessional og Foundation Program (s) hele året. Disse er designet til at forberede dig til universitetsstudiet i Storbritannien, når du endnu ikke har opfyldt sprogkravene for direkte adgang til et uddannelsesprogram.

Om Dundee

Fantastisk kultur, smukke landskaber og berømte venlige mennesker, Skotland har lidenskab og innovation i hjertet, og dette er blot nogle af grundene til, at det er et fantastisk sted at bo og studere.

Dundee ligger på bredden af ​​floden Tay på østkyst af Skotland. Det ses regelmæssigt i toppen af ​​'livskvalitetsundersøgelser' i Storbritannien - der byder på alt, hvad der er godt om bylivet, men at være venligt, kompakt og let at navigere.

Wall Street Journal hed Dundee som en af ​​deres ti varme destinationer for 2018.

Dundees befolkning er omkring 150.000. Med elever, der udgør 1 ud af befolkningen, er vores by rettet mod elevlivet.

Vores campus ligger lige i hjertet af Dundee's pulserende og sjove West End, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren.


”Skotske mennesker er dejlige og venlige. Jeg kan huske den første dag, jeg ankom, den fyr, der skulle møde mig, ikke var der endnu. Taxachaufføren faldt mig af, jeg bankede på døren, og han var ikke der, så jeg ventede udenfor. Der kom nogen og spurgte, om jeg var i orden og inviterede mig ind, mens jeg ventede. Han hilste mig velkommen og gav mig mad og drikke, så jeg begyndte at elske befolkningen i Dundee og Skotland fra den første dag jeg kom. ”
Willy William Mrema er fra Tanzania og studerer MSc Geotechnical Engineering.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... Læs mere

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Minimer