LAWSTUDIES

Online International lov Afrika - International lov -programmer International lov Afrika

Kandidater fra ph.d. i lov programmer har befundet sig i en vifte af karriereforløb, herunder forskere, professorer og politikere. Leadership programmer i humanitære organisationer, regeringen og handel, og landsretterne er typisk dem, der har en ph.d. i lov. 

Folkeretten kan defineres som et sæt af regler, anses for bindende i forholdet mellem forskellige stater eller forskellige nationer, på trods af de forskellige love i disse enheder. Det gælder primært virksomheder og lande ikke enkeltpersoner.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Online International lov Afrika - Tag din International lov Afrika. Få alle Online International lov program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i International lov, Afrika Filter

Phd i international lovgivning og traktatlovgivning

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

Læs mere