Filter
PhD
Sydafrika Studietype: Alle Hastighed: Alle

PhD i Sydafrika - PhD-uddannelser i Sydafrika

Forfølge en ph.d. i lov giver mange fordele til den person, der har valgt dette fagområde. En fordel er at engagere sig i intensiv forskning, der kan gøre det muligt for kandidat til at udvikle en kritisk og systematisk linse, der vil blive brugt til at behandle oplysninger i hele hans eller hendes karriere.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

PhD i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at lade studerende demonstrere en evne til at yde et eget, karakteristisk og nyt bidrag til viden om et bestemt emne juridisk undersøg ... [+]

Formålet med kvalifikationen

Formålet med denne kvalifikation er at lade studerende demonstrere en evne til at yde et eget, karakteristisk og nyt bidrag til viden om et bestemt juridisk studieemne.

Regler for adgang

Generel

jeg. Minimumskrav til indrejse er en LLM-grad (eller tilsvarende kvalifikation) på NQF-niveau 8 eller 9 og et minimumsantal på 892. Kandidater til optagelse i ph.d.-grader skal generelt have opnået deres tidligere grad med et gennemsnitskarakter på mindst 65%.

ii. Fakultetsbestyrelsen kan kræve, at de studerende underkaster sig en mundtlig prøve på fastlagt studiemateriale for at demonstrere deres kompetence til doktorgradsforskning, før de får adgang til kvalifikationen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk