Filter
PhD
Afrika Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Studier i konfliktløsning Afrika - Studier i konfliktløsning -programmer Studier i konfliktløsning Afrika

En ph.d. i jura er hovedsageligt en doktorgrad i et område med juridisk uddannelse. Dette postgraduat grad er rettet mod en mere akademisk tilgang i forhold til at studere loven.

 

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Deltid Studier i konfliktløsning Afrika - Tag din Studier i konfliktløsning Afrika. Få alle Deltid Studier i konfliktløsning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Studier i konfliktløsning, Afrika

EUCLID (Euclid University)

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten. ... [+]

EUCLID, en international mellemstatslig organisation med et universitetsmandat, tilbyder at vælge studerende fra offentligheden et eksternt (fjern eller online) uddannelsesprogram kaldet DILT eller EUCLID Doktorgrad i International Law and Treaty Law (som er en fuld ph.d.). Som en offentlig almennyttig institution kan EUCLID tilbyde overkommelige lavundervisningsprogrammer.

Denne online LLM i international ret, der repræsenterer 90 studiepoint bortset fra kandidatuddannelsen, er verdens eneste ph.d.-uddannelser på dette område, der tilbydes af en mellemstatslig organisation, der i sig selv udgøres af international ret (European University Institute tilbyder en ph.d.-lov mere generelt).... [-]

USA Washington Gambia Gambia Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk