LAWSTUDIES.DK

Deltid Forvaltningsret -programmer, Søg efter den bedste Forvaltningsret programmer her! - Forvaltningsret

Forfølge en ph.d. i lov giver mange fordele til den person, der har valgt dette fagområde. En fordel er at engagere sig i intensiv forskning, der kan gøre det muligt for kandidat til at udvikle en kritisk og systematisk linse, der vil blive brugt til at behandle oplysninger i hele hans eller hendes karriere.

Forvaltningsret er en højt specialiseret retsområde der beskæftiger sig med juridiske koder, statslig regulering, agentur regler og præcedens. Studerende opnår en LLM kan forvente at tjene mere end en kriminel eller civil advokat på grund af mængden af ​​komplekse oplysninger, som forventes advokaten at være bekendt.

Deltid Forvaltningsret Programmer: Søg her for Forvaltningsret -programmer. Få alle skole og Deltid Forvaltningsret oplysninger directely, spare tid og kontakte Forvaltningsret indlæggelser her!

1 Resultater i Forvaltningsret Filter

Officielle ph.d.-program i iberoamerikanske forvaltningsret

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien A Coruña + 1 mere

Den ph.d.-program i iberisk-amerikanske forvaltningsret er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjelser til at udvikle videnskabelige og faglige aktiviteter helst relateret til offentlige myndigheder.