Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Forvaltningsret -programmer, Søg efter den bedste Forvaltningsret programmer her! - Forvaltningsret

Forfølge en ph.d. i lov giver mange fordele til den person, der har valgt dette fagområde. En fordel er at engagere sig i intensiv forskning, der kan gøre det muligt for kandidat til at udvikle en kritisk og systematisk linse, der vil blive brugt til at behandle oplysninger i hele hans eller hendes karriere.

Forvaltningsret er en højt specialiseret retsområde der beskæftiger sig med juridiske koder, statslig regulering, agentur regler og præcedens. Studerende opnår en LLM kan forvente at tjene mere end en kriminel eller civil advokat på grund af mængden af ​​komplekse oplysninger, som forventes advokaten at være bekendt.

Deltid Forvaltningsret Programmer: Søg her for Forvaltningsret -programmer. Få alle skole og Deltid Forvaltningsret oplysninger directely, spare tid og kontakte Forvaltningsret indlæggelser her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Forvaltningsret

Universidade da Coruña

Den ph.d.-program i iberisk-amerikanske forvaltningsret er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjel ... [+]

Introduktion

program PhD i forvaltningsret Iberoamericano Det er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjelser til at udvikle videnskabelige og faglige aktiviteter helst relateret til offentlige myndigheder.

Deltagende universiteter:

Universidade da Coruña, Spanien (koordinator) University of Montevideo, Uruguay University of St. Tomás de Aquino i Tunja, Colombia Hispanoamericana University, Nicaragua Universidad Monteávila, Venezuela University of Guanajuato, Mexico Universidad Veracruzana, Mexico Nordøstlige National University, Argentina University of Piura, Peru Universidad Nacional del Litoral, Argentina Free University School of Law, Costa Rica Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk