LAWSTUDIES

Deltid Konfliktløsning Nordamerika - Konfliktløsning -programmer Konfliktløsning Nordamerika

En, der har opnået en ph.d. i lov er beundret i den akademiske verden for hans eller hendes engagement i forskningsprocessen samt dedikation til loven selv. Med en doktorgrad i jura, kan kandidat forvente at være meget forberedt til en bred vifte af juridiske erhverv. 

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Konfliktløsning Nordamerika - Tag din Konfliktløsning Nordamerika. Få alle Deltid Konfliktløsning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Konfliktløsning, Nordamerika Filter

Phd i international lovgivning og traktatlovgivning

Pôle Universitaire Euclide
USA, Washington + 6 Mere
PhD
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

Læs mere