Filter
PhD
Nordamerika Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Konfliktløsning Nordamerika - Konfliktløsning -programmer Konfliktløsning Nordamerika

En, der har opnået en ph.d. i lov er beundret i den akademiske verden for hans eller hendes engagement i forskningsprocessen samt dedikation til loven selv. Med en doktorgrad i jura, kan kandidat forvente at være meget forberedt til en bred vifte af juridiske erhverv. 

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Konfliktløsning Nordamerika - Tag din Konfliktløsning Nordamerika. Få alle Deltid Konfliktløsning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Konfliktløsning, Nordamerika

EUCLID (Euclid University)

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten. ... [+]

EUCLID, en international mellemstatslig organisation med et universitetsmandat, tilbyder at vælge studerende fra offentligheden et eksternt (fjern eller online) uddannelsesprogram kaldet DILT eller EUCLID Doktorgrad i International Law and Treaty Law (som er en fuld ph.d.). Som en offentlig almennyttig institution kan EUCLID tilbyde overkommelige lavundervisningsprogrammer.

Denne online LLM i international ret, der repræsenterer 90 studiepoint bortset fra kandidatuddannelsen, er verdens eneste ph.d.-uddannelser på dette område, der tilbydes af en mellemstatslig organisation, der i sig selv udgøres af international ret (European University Institute tilbyder en ph.d.-lov mere generelt).... [-]

USA Washington Gambia Gambia Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk