Deltid Konfliktløsning i Gambia - Konfliktløsning -uddannelser i Gambia Konfliktløsning

Forudsætningerne for en ph.d. i lov vil variere alt efter universitetet og land, hvor den udøves. Nogle institutioner kan kræve for kandidaten til allerede har en kandidatgrad. Efter anmodning, vil universiteter tilbyder mere information om deres specifikke krav. En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søge… Læs mere

Forudsætningerne for en ph.d. i lov vil variere alt efter universitetet og land, hvor den udøves. Nogle institutioner kan kræve for kandidaten til allerede har en kandidatgrad. Efter anmodning, vil universiteter tilbyder mere information om deres specifikke krav.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Deltid PhD i Gambia - Tag din Deltid PhD i Gambia. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Pôle Universitaire Euclide
Washington, USA + 4 Mere

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten. Minimer
PhD
01 September 2020
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online