Deltid Konfliktløsning -programmer, Søg efter den bedste Konfliktløsning programmer her! - Konfliktløsning

Kandidater fra ph.d. i lov programmer har befundet sig i en vifte af karriereforløb, herunder forskere, professorer og politikere. Leadership programmer i humanitære organisationer, regeringen og handel, og landsretterne er typisk dem, der har en ph.d. i lov. Deltid Konfliktløsning Programmer: Søg her for Konfliktløsning -programmer. Få alle skole og Deltid Konfliktløsning oplysninger… Læs mere

Kandidater fra ph.d. i lov programmer har befundet sig i en vifte af karriereforløb, herunder forskere, professorer og politikere. Leadership programmer i humanitære organisationer, regeringen og handel, og landsretterne er typisk dem, der har en ph.d. i lov. 

Deltid Konfliktløsning Programmer: Søg her for Konfliktløsning -programmer. Få alle skole og Deltid Konfliktløsning oplysninger directely, spare tid og kontakte Konfliktløsning indlæggelser her!

Minimer
Pôle Universitaire Euclide
Washington, USA + 4 Mere

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten. Minimer
PhD
01 Sep 2020
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online