close

Filtre

Se resultater

Deltid Konfliktløsning -programmer, Søg efter den bedste Konfliktløsning programmer her! - Konfliktløsning

En, der har opnået en ph.d. i lov er beundret i den akademiske verden for hans eller hendes engagement i forskningsprocessen samt dedikation til loven selv. Med en doktorgrad i jura, kan kandidat forvente at være meget forberedt til en bred vifte af juridiske erhverv. Deltid Konfliktløsning Programmer: Søg her for Konfliktløsning -programmer. Få alle skole og Deltid Konfliktløsning op… Læs mere

En, der har opnået en ph.d. i lov er beundret i den akademiske verden for hans eller hendes engagement i forskningsprocessen samt dedikation til loven selv. Med en doktorgrad i jura, kan kandidat forvente at være meget forberedt til en bred vifte af juridiske erhverv. 

Deltid Konfliktløsning Programmer: Søg her for Konfliktløsning -programmer. Få alle skole og Deltid Konfliktløsning oplysninger directely, spare tid og kontakte Konfliktløsning indlæggelser her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
EUCLID (Euclid University)
Washington, USA +1 Mere

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten. -
PhD
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Online

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her