LAWSTUDIES

Online Jura Afrika - Jura -programmer Jura Afrika

Forfølge en ph.d. i lov giver mange fordele til den person, der har valgt dette fagområde. En fordel er at engagere sig i intensiv forskning, der kan gøre det muligt for kandidat til at udvikle en kritisk og systematisk linse, der vil blive brugt til at behandle oplysninger i hele hans eller hendes karriere.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Online Jura Afrika - Tag din Jura Afrika. Få alle Online Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Jura, Afrika Filter

Phd i international lovgivning og traktatlovgivning

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online

En af verdens eneste ph.d.-uddannelser inden for international lov udbydes af en mellemstatslig organisation, der selv udgøres af folkeretten.

Læs mere

LLD in Doctors of Law

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med denne kvalifikation er at lade studerende demonstrere en evne til at yde et eget, karakteristisk og nyt bidrag til viden om et bestemt emne juridisk undersøgelse. ...

Læs mere

M.Phil / phd i lov

Igbinedion University, Okada
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Loven Programmet er skræddersyet efter National University Kommissionens retningslinjer, som understreger behovet for jurister at være vidende i andre områder af menneskelig b ...

Læs mere

Phd i kanonisk ret

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Fransk
på universitet

Den ph.d.-program kan være afsluttet ved sammenlægning af de videregående uddannelser i Canon Law.

Læs mere