Filter
PhD
Australien Studietype: alle Hastighed: alle

PhD i Australien - PhD-uddannelser i Australien

En ph.d.-lov grad kan dække en række specifikke emner, herunder international ret, erhvervsret, miljøret eller menneskerettigheder. Dette postgraduat grad er bedst for de studerende mere interesseret i forskning og den akademiske verden.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

PhD i Australien - Tag din PhD i Australien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Bond University

Doctor of Legal Science (forskning) program er en kombination af kurser (to semestre) og en 50.000 ord afhandling (2-7 semestre). Forskningen element i programmet skal væ ... [+]

ADGANGSKRAV

Ansøgere skal have en Cand.jur grad, eller en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad med en Honours gennemsnit på mindst 75 procent eller en tilsvarende lønklasse andetsteds. En ansøger kan være nødvendigt for at opfylde dekanen, at de har et passende niveau for forskning færdigheder til at foretage den kvalifikation, som omfatter skrive en afhandling på mellem 50.000 og 80.000 ord. Entré er på grundlag af en godkendt forskning forslag og tilgængeligheden af ​​passende tilsyn. Ansøgere skal udfylde op til seks nævnte emner under Cand.jur før de gennemfører specialet komponenten af ​​graden. Alternativt kan optagelse tildeles gennem overførsel fra Cand.jur kurser til specialet del af forskningen. Ansøgere vil have opnået et gennemsnit på mindst 75 procent i Cand.jur kursusaktiviteter. ... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
156 uger
på universitet
Læs mere på dansk