Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Administrativ jura-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi kan fokusere på næsten ethvert emne på tværs af fagområderne. Ph.D. tjener som den højeste akademiske pris tilgængelig på mange universiteter over hele kloden. Varigheden af ​​dette program kan variere betydeligt, hvorfor det kan tage forskere tre til seks år at fuldføre.

Hvad er en ph.d. i Administrative Law Studies? Dette doktorgradsniveau ser på konsekvensøkonomien har på lovområdet. Studerende kan forventes at deltage i forelæsninger, diskussioner, forskningsprojekter og afhandlinger gennem hele studietiden. De nøjagtige kurser, der kræves for eksamen, er ofte forskellige på hvert universitet, men kan ligne den konservative kritik af administrativ ret, international kommerciel voldgift, diskriminationslovgivning, konkurs, erhvervsorganisationer og selskabsbeskatning.

Deltagerne får mange færdigheder og stor viden gennem dette studieprogram, der kan hjælpe dem med at få succesfulde karriere og personlige liv. For eksempel kan eleverne forbedre deres problemløsning, kritiske tænkning og organisationsfærdigheder. Alle disse evner arbejder sammen for at gøre en person til en vellykket fagmand.

Omkostningerne ved en ph.d. grad kan variere betydeligt på baggrund af skolen, programmet og varigheden. Nogle universiteter kan have lidt forskellige undervisning hvert år. Den bedste måde for ansøgere at lære mere er at kontakte skolerne direkte.

Hvilken type karriere kan en person med en ph.d. i Administrative Law Studies forventer? Der er en række potentielle karrieremuligheder efter eksamen. I nogle tilfælde kan en persons muligheder dikteres af tidligere erfaring og anden uddannelse. Nogle kandidater fortsætter med at blive lovprofessorer, advokater, juridiske karriere rådgivere, fortsatte juridiske uddannelse specialister, jurister og dommere. Selv om der er en række muligheder inden for det juridiske område, kan nogle lærde bruge denne uddannelse til at begynde at arbejde i virksomheder, regeringer eller nonprofit organisationer.

Du kan muligvis tilmelde dig en ph.d. program på universiteter over hele verden. For at lære mere om dine online og on-campus muligheder, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer

5 Resultater i Administrativ jura

L’Université Catholique Du Congo

Den ph.d.-program kan være afsluttet ved sammenlægning af de videregående uddannelser i Canon Law. ... [+]

Lavet af National bispekonference Congo og kanonisk rejst af Kongregationen for katolsk Uddannelse, Fakultet kanoniske lov til hensigt at fremme grundig undervisning og forskning i en streng kanonisk videnskab i harmoni med romerretten, den moderne civilret afrikanske skikke.

Den danner derfor eksperterne i kanonisk ret i en ånd af service og total troskab til læreembede. Disse eksperter vil gælde ud over den inculturation af de kanoniske love i Afrika, "uden at overtræde Guds lov og den store disciplin i Kirken."

I dette perspektiv Fakultet kanoniske lov er med til at løse, i første omgang, at det haster med den afrikanske kirke: - at give fakulteter, diverse kirkelige foresatte institutter og seminarer Institut for kvalificeret i løbet af kanonisk ret; - til at stille til rådighed for de kirkelige domstole, en kompetent retsvæsen; - at give biskopperne og Major Superiors af Institutes of Indviet Life and Societies af Apostolsk Life, specialister til at hjælpe dem med deres respektive regeringer.... [-]

Demokratiske Republik Congo Kinshasa
September 2019
Fransk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Graduate University

Cambridge Graduate University College of Law, Politik & Globale Studier har en uovertruffen akademisk program, der tilbyder lovgivning og politik Masters og ph.d. gra ... [+]

DJS og Ph.D., i Law & Policy Program

Cambridge Graduate University 's College of Law, Politik & Globale Studier har en uovertruffen akademisk program, der tilbyder lovgivning og politik Masters og ph.d. grader - det LL.M., Masters i Love & Policy, DJS (Doktorgrad i Juridisk Science), og Ph .D. i Law & Policy - og flere fælles grader med andre Cambridge Graduate University Colleges, herunder College of Business, og College of Regulatory Science & Public Health. Fakultetet har en række og dybde af ekspertise på områder af juridisk stipendium og praksis, som giver kollegiet for at tilbyde en robust global fordybelse pensum. Disse omfatter en bred vifte af Praxis lederskab baserede projekter og kurser, der giver studerende mulighed for at sætte klasseværelset lære at arbejde løse virkelige verdens problemer. Den akademiske program er også kendt for verdens eneste globale campus-format, der tilbyder nedsænkning erfaringer i hver region af kloden at få sjældne indsigt i international og sammenlignende ret. Studerende har generelt tværfaglige interesser og udforske disse interesser på de globale nedsænkning intensives med fakultet, der deler og mentor deres erfaringer, stipendium og pensum i hele programmet.... [-]

USA Cambridge
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Den ph.d.-program i iberisk-amerikanske forvaltningsret er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjel ... [+]

Introduktion

program PhD i forvaltningsret Iberoamericano Det er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjelser til at udvikle videnskabelige og faglige aktiviteter helst relateret til offentlige myndigheder.

Deltagende universiteter:

Universidade da Coruña, Spanien (koordinator) University of Montevideo, Uruguay University of St. Tomás de Aquino i Tunja, Colombia Hispanoamericana University, Nicaragua Universidad Monteávila, Venezuela University of Guanajuato, Mexico Universidad Veracruzana, Mexico Nordøstlige National University, Argentina University of Piura, Peru Universidad Nacional del Litoral, Argentina Free University School of Law, Costa Rica Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS University of London

Juridisk Skole accepterer kandidater til forskningsarbejde, der fører til en ph.d. Det centrale træk ved ph.d.-arbejde er det tætte forhold mellem doktoranden og hans ell ... [+]

Forskningsgrader i lov

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Juridisk Skole accepterer kandidater til forskningsarbejde, der fører til en ph.d. Det centrale træk ved ph.d.-arbejde er det tætte forhold mellem doktoranden og hans eller hendes vejledende, hvor de regelmæssigt mødes og konsulterer nøje. Dette forhold støttes og styrkes på forskellige måder. Hver doktorand har en adjungerende vejleder, et andet medarbejder med en tæt interesse i kandidatens område og / eller underfelt i disciplinen.

Der er en forskningsvejleder med overordnet ansvar for ph.d.-kandidater, der er til rådighed for en diskussion af generelle problemer. Derudover er der en række andre aktiviteter, der bidrager til en doktorands arbejde og træning. Alle indkommende MPhil / ph.d.-kandidater er forpligtet til at tage juridikskolens forskningseminarprogram i deres første år.... [-]

Det Forenede Kongerige London Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Montréal Law Faculty

Indstillingen Innovation, videnskab, teknologi og lov giver eleverne mulighed for at tænke på de juridiske, lovgivningsmæssige og etiske spørgsmål vedrørende innovation p ... [+]

Indstillingen Innovation, videnskab, teknologi og lov giver eleverne mulighed for at tænke på de juridiske, lovgivningsmæssige og etiske spørgsmål vedrørende innovation på forskellige områder, herunder bioteknologi og medicin, informationsteknologi og datalogi, naturressourcer og miljø.

Et solidt læseplan blander teoretiske og anvendte perspektiver

Kurserne undervises af førsteklasses professorer og deltid fakultet praktiserende advokater afhænger af tilganger blanding teoretiske og anvendte perspektiver. Derudover har eleverne mulighed for at gennemføre anvendt forskning eller praktisere i offentlige eller private organisationer i Canada eller i udlandet.

Internationalisering og sammenlignende lov... [-]
Canada Montreal
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk