Ph.d. i jura Programs

Ph.d.-uddannelser

En ph.d. i jura involverer forskning og en akademisk tilgang til lov undersøgelse. En ph.d. i jura er ikke at forveksle med en Juris Doctor, som er en professionel grad forbereder eleverne til at praktisere. En bred vifte af forskningsområder er til rådighed for en ph.d.-jura, herunder international ret, sammenlignende ret, menneskerettighedslovgivning, søret, international miljølovgivning, og mere. Gennem kurser, undervisning og forskning, vil kandidater til en ph.d. jura færdiggøre en afhandling, der skal tildeles den grad.

Den Juris Doctor er den første professionelle kandidatgrad i loven og er kendt for sin praktiske med loven. Programmet for undersøgelsen er en intensiv undersøgelse af den materielle ret og dens professionelle applikationer.

De mange forskellige ph.d. i jura kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d. i loven angivet nedenfor.

Nyligt tilføjede ph.d.'er i jura

Koc University - Istanbul Turkey

Ph.d. i privatret

April 10, 2018
Ph.d. i Private Law Program tilbyder en struktureret forskningsramme i nationale, komparative og internationale juridiske studier med sin forpligtelse til banebrydende forskning.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter LL.D.

Oktober 15, 2017
Udvikle de menneskelige ressourcer med høje akademiske standarder, der kan udføre original og innovativ videnskabelig forskning, anvende den viden og praksis af høj kvalitet undervisningsaktiviteter i bachelor-og kandidatuddannelser i loven, at fremme udviklingen af ​​juridiske videnskab.

L’Université Catholique Du Congo

Phd i kanonisk ret

Juli 31, 2017
Den ph.d.-program kan være afsluttet ved sammenlægning af de videregående uddannelser i Canon Law.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en ph.d. i jura?

Ph.d. i jura

En doktorgrad i jura, også kendt som ph.d. i jura eller et Legum Læge (forkortet LD eller LLD) er et avanceret postgraduat grad, der involverer forskning og tage en akademisk tilgang til lov undersøgelse. Kandidater til en ph.d. i jura er ansvarlig for at tage på dybtgående forskning i en koncentration inden for loven. En ph.d. i jura er ikke at forveksle med en Juris Doctor (JD), som er en professionel grad sigte på at forberede eleverne til at praktisere som advokat, advokat, advokat eller advokat. En ph.d. i jura tager længere tid at gennemføre end en Juris Doctor og er baseret på forskning i modsætning til praksis-orienteret. Hvad re fordelene ved at tage en ph.d. i jura?

En af fordelene ved at forfølge en doktorgrad i jurastudier, er, at dybe, langsigtet forskning tog kandidater til at udvikle deres kritiske og systematisk analytisk evne til en yderst værdifuld faglig træk. Arbejder hen imod en ph.d. i jura er en proces, der udvikler kandidaten på andre måder udover deres specifikke forståelse og viden om emnet de er forsker. Potentielle arbejdsgivere og kolleger medlemmer af den juridiske profession reagere positivt på Doktorgrad i jurastuderende 'dybe engagement i deres disciplin.

Hvilken karriere med en ph.d. i jura?

Færdiggørelsen af ​​en ph.d. i jura-uddannelsen er en bemærkelsesværdig præstation, og er værdsat meget højt både i og uden for den akademiske verden. Dem, der har en doktorgrad i jura befinder sig højt kvalificeret til stillinger som jurister, professorer, forskere, politiske beslutningstagere og mere. Kandidater fra ph.d. i jura programmer har gået på at lederstillinger i landsretter, internationale humanitære organisationer, offentlige og handel, for at nævne nogle få sektorer. Du kan læse mere om ph.d. i lov programmer, og anmode om mere information direkte fra universiteterne hosting dem. Hvilke typer af fag bliver undervist i en ph.d. i jura?

Kandidater indskrevet i en ph.d. i jura doktorgrad program vælge deres koncentration fra den store vifte af specialer, der findes inden for lovens Studies disciplin. Ph.d. i jura kandidater kunne vælge emner inden for områderne skatteret, erhvervsret, selskabsret, computer og privatliv lov, søret, økonomisk ret, international handelsret, konfliktløsning, sundhedspleje lov eller mange andre. Doktorgrad i jurastudier studerende kan også vælge at tage kurser på deres universitet at støtte deres forskning metode eller indhold.

Hvad er ph.d. i lovkrav?

Ligesom de omkostninger, der er forbundet med en ph.d. i jura, kan forudsætningerne for indrejse til et bestemt program ved enhver given skole også variere. Mange universiteter kræver ph.d. i lov at ansøgerne skal have en kandidatgrad, mens nogle vil overveje ansøgere, der dimitterede et Bachelors program med udmærkelse. Universiteterne vil give flere oplysninger om forudsætninger for en ph.d. i jura efter anmodning. Et centralt fællestræk mellem alle ph.d. i jura programmer er, at ansøger forventes at tage på en grundig forskningsprojekt, der bidrager med en ny idé eller nye oplysninger til Law Studies, og levere en skriftlig afhandling eller speciale.

Hvor meget koster det at tage en ph.d. i jura?

En 7:57 års engagement, kan omkostningerne ved at færdiggøre en ph.d. i jura program variere drastisk fra den ene skole til den anden og det ene land til det andet. Mange kandidater til en doktorgrad i jurastudier er berettiget til stipendier, legater eller privattimer tilskud fra private institutioner eller universitetet selv. Ph.d. i Jurastuderende kan også ønsker at undersøge finansieringsmuligheder fra forskellige organisationer eller grupper, der kan have en særlig interesse i den forskning, der udføres. Det er vigtigt at tjekke med universiteter for specifikke oplysninger om finansieringen af ​​en doktorgrad i jura grad.

Hvorfor tage en ph.d. i jura online?

Nogle universiteter tilbyder online lov grader for studerende, der har krævende skemaer eller andre forpligtelser uden for skolen. Jurastudier online er en glimrende måde at opbygge forudsætning kreditter, eller endda få en ph.d. i jura uden at skulle rejse til campus. Fjernundervisning og deltid muligheder for en doktorgrad i jurastudier kan også være tilgængelige, foruden skolernes online jurist muligheder.