Ph.d. i lov

Generelt

Program beskrivelse

præsentation

Ph.d.-uddannelsen i katolsk Porto sigter mod at uddanne kvalitetsforskere, der bidrager til forskningens udvikling i fakultetet samt til den kritiske og ansvarlige opbygning af juridisk videnskab i Portugal.

Dette program er beregnet til ph.d.-studerende at erhverve:

  • Kompetencer, kvalifikationer og metoder til efterforskning i loven
  • Systematisk forståelse inden for juridisk videnskab;
  • Evne til at designe, designe, tilpasse og gennemføre en meningsfuld undersøgelse, der overholder kravene i henhold til standarderne for akademisk kvalitet og integritet
  • Kompetencer til at kommunikere med det videnskabelige samfund og samfundet generelt om et bestemt lovområde.

Drage fordel af oprettelsen af Center for studier og forskning i loven CEID-Katolsk Forskningscenter for lovens fremtid, ph.d.-studerende kan indgå i en forskningsenhed ved Det Katolske Universitets juridiske fakultet, der har til formål at forny sig i undervisning i lov og tilskynde til en ændring i det traditionelle paradigme for juridisk forskning i Portugal , fremme tværnational, tværfaglig og teamforskning samt styrke forholdet mellem akademisk viden og samfundets behov.

Bevis / adgangskrav

Degree of Master of Law eller indehavere af en grad forud for den såkaldte Bologna Reform, i tilfælde af at præsentere ekstraordinære kvalitet læseplaner.

Adgang til ph.d.-uddannelsen henhører under et udvalg af tre ph.d.-studerende. Adgang foregår af en læseplan evaluering og interview med kandidaten.

varighed

1. I fuldtidsfrekvens tilstand:

  • Ph.d.-kursus: to semestre og 60 ECTS
  • Afhandlingsfasen: seks semestre og 180 ECTS

2. I deltidsfrekvens tilstand:

  • Ph.d.-kursus: to semestre og 60 ECTS
  • Afhandlingsfase: ti semester og 180 ECTS

Undervisningsfasen omfatter deltagelse i seminarer om emner, der er tværgående over for de forskellige grene af loven, og har et dobbelt mål: på den ene side at hjælpe eleverne med at tage nye perspektiver og tilgange i lovundersøgelsen og på den anden side at foreslå forskningslinjer. Samtidig skal eleverne hovedsagelig deltage i metodologiske kurser.

Indskrivningen i deltidsformularen skal til enhver tid rettes til direktør for den respektive skole, af doktoranden, især baseret på udøvelse af en erhvervsmæssig aktivitet.

Senest opdateret Jan 2019

Om skolen

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Læs mere

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Minimer