Paralegal-undersøgelser efter Baccalaureat-certifikat

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

10 Aften- og onlinekurser giver dig mulighed for at udfylde dit Post-Baccalaureate Paralegal Certificate på 12 måneder alle online.

NSU Law Paralegal Studies Post-Baccalaureate Certificate-program giver dig kanten i den meget krævende, engagerende karriere som paralegal med advokatkontorer i hele USA. Programmet leder dine talenter og fokus mod at hjælpe advokater fra den offentlige og den private sektor med at forberede sig til høringer, retssager , og opretholde positiv kommunikation med klienter.

  • Tilbudt fuldt online, 9 kreditter skal tages i et synkront format.
  • Klasser undervist af NSU Law fuldtidsprofessorer, advokater, dommere og sorenskrivere, der har demonstreret både top-notch undervisningsevne og ekspertise i deres emne.
  • Aftenklasser (personligt og online) er også tilgængelige til at rumme en række forskellige tidsplaner.
  • 5 tilgængelige startdatoer: januar, marts, maj, august og oktober

Fakultet

En integreret del af Shepard Broad College of Law er vores fakultet. De er ægte mentorer og forbilder, der udfordrer og inspirerer dig. Deres ekspertise og kompetence inden for etablerede og nye lovområder giver broen mellem tradition og udvikling inden for det juridiske erhverv. NSU Law har 18 års erfaring i onlineundervisning og støtte af studerende, der vælger at tage klasser fjernt.

Programberettigelse

Paralegal Certificate er tilgængeligt for enhver studerende, der har gennemført en bachelor (BS eller BA) grad. Paralegal-erhvervet er meget krævende og kræver, at dens fagfolk har et stærkt engagement over for deres klienter, advokater og retssystemet.

Ingen standardiseret test (GRE eller LSAT) er påkrævet for optagelse.

Ansøgere, der har deltaget i udenlandske universiteter eller colleges, skal få deres akademiske legitimationsvurderinger evalueret for amerikansk institutionel ækvivalens (en kurs-for-kursus-evaluering) af en af følgende virksomheder:

  • Josef Silny & Associates www.jsilny.com
  • World Education Services www.wes.org

Udenlandske statsborgere, der er bosiddende uden for USA på ansøgningstidspunktet, og hvis modersmål ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for færdighed i engelsk ved at tilfredsstillende gennemføre testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) med et minimumsresultat på 600. Test scoringer skal indsendes til Admission Office. For en TOEFL-applikation kan du besøge webstedet på http://www.ets.org/toefl/. Nova Southeastern University accepterer Pearson Test of English-Academic (PTE-Academic) som bevis på engelsk. Den mindste krævede samlede score for PTE-Academic er 54. PTE-Academic vil fungere som en alternativ mulighed for TOEFL- og IELTS-eksamenerne.

Paralegal Certificate Application Process

Fuldfør online-applikationen. https://www.law.nova.edu/apply-now/

Der er et gebyr på 50 $, der ikke kan refunderes, og som skal betales på tidspunktet for ansøgningens indsendelse. Dette gebyr kan fraviges, hvis du deltager i en online åbent hus session.

Officielle udskrifter, der viser tildelt bachelorgrad fra et regionalt akkrediteret universitet, og, hvis relevant, officielle udskrifter fra alle universiteter, der deltog på (bachelor- og kandidatniveau).

Ansøgere vil blive evalueret på deres evne til at arbejde konstruktivt med andre fagfolk i et online miljø. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, at kommunikere effektivt online eller personligt med fakultet, personale og administratorer ved NSU.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Læs mere

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Minimer
Lauderdalefortet