Online LLM i energi- og miljøret

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Online LLM energi og miljølov

Uanset om du er i en rolle med et voksende ansvar over energi- eller miljøretten, eller en LLB-kvalificeret advokat klar til din næste virksomhed, University of Birminghams Online LLM i energi og miljølov giver de juridiske rammer for at udføre et voksende antal karrierer.

Denne 100% online LLM, der er leveret af et top-100 globalt universitet, giver dig de intellektuelle rammer for at forstå juridiske svar i en tværnational, multi-jurisdiktion tilgang. Når du dækker forskellige niveauer af ejerskab af energi og miljøbeskyttelse, får du viden og juridisk ekspertise til at forfølge karrierer i både energi- og miljøsektorer og svare på lokale og globale udfordringer, hvor som helst i verden.

”At lære i et stimulerende og positivt miljø fra verdensledende eksperter inden for deres felt var en vigtig grund for mig til at vælge University of Birmingham til min postgraduate degree.”

Maria Pilavki - LLM strafferet og strafferet

Lært af et højt kvalificeret og erfarent team af undervisere, tilbyder denne 100% online LLM al den akademiske strenghed og globale karakter, du kan forvente af et Russell Group-universitet, med fleksibiliteten til at studere, når det passer dig, hvor som helst i verden .

Find ud af mere

Tackle verdens største udfordringer

Universitetets Law School er kendt for sin juridiske uddannelse og forskningsoplysning og har forelæsere i spidsen for regeringens miljølovgivning. Under deres ekspertvejledning tager Online LLM energi og miljølov en analytisk, forskningscentreret kvalitet, der beriger indholdet med de nyeste teorier og praksis.

Programmet dækker emner, herunder miljøbeskyttelse og energiproduktion, og juridiske spørgsmål fra love om olie og gas til vedvarende energi og klimaændringer . Programmet tager 2,5 år at gennemføre og er opdelt i seks karrierefokuserede moduler (20 credits hver) og en afhandling . Udforsk både energi- og miljøspørgsmål indgående, mens du stadig har masser af tid til at reflektere og anvende din læring.

Find ud af mere

Kernemoduler

  • Miljø- og energiregulering
  • Lov om nuklear energi
  • Evaluering og finansiering af energiprojekter
  • Olie- og gaslovgivning
  • Miljøbeskyttelse og forureningskontrol
  • Lov om vedvarende energi og klimaændringer

Nøgle Fakta

University of Birminghams Online LLM i energi og miljølov er specifikt designet til LLB-kvalificerede advokater eller dem, der allerede arbejder i sektoren og søger at konsolidere deres viden i et miljø i verdensklasse.

Der er tre indtag om året. Studerende kan deltage i programmet i marts, juni eller oktober.

Find ud af mere

Adgangskrav

For at blive optaget i dette program skal ansøgere have:

  • I det mindste en øvre 2. klasse eller ikke-britisk ækvivalent i ret ELLER en øvre 2. klasse eller ikke-UK ækvivalent i en allieret grad med relevant arbejdserfaring i sektoren.
  • To referencer.
  • En redegørelse for formål.

For internationale studerende gælder standardkrav for engelsksprog. Du skal have en IELTS 7.0 med ikke mindre end 6,5 i ethvert bånd.

Gebyrer og finansiering

For detaljerede prissætningsoplysninger og for at finde ud af mere om de tilgængelige betalingsmetoder, bedes du anmode om oplysninger, og et medlem af indlæggelsesteamet vil kontakte dig for at diskutere din forespørgsel.

Find ud af mere

Senest opdateret Sep 2020

Om skolen

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Læs mere

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Minimer