Online LL.M i international erhvervsret - University of Cumbria (dk)

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Online Cand.jur (LL.M.) i International Business Law er den primære ledelse kvalifikation for advokater og ledere, der ønsker at styrke deres juridiske viden; forskning viser, at LL.M er en katalysator for personer med stærke karriere inden for kunstverdenen. The University of Cumbria tilbyder nu studerende mulighed for at gennemføre en LL.M af blended learning, så de kan studere samtidig med at arbejde.

Den LL.M kvalifikation fortsætter med at være den gyldne standard for karriereudvikling ikke kun inden for den juridiske sektor, herunder dem, der praktiserer loven i kommercielle og forretningsmæssige områder, men også i Business and Management område. Det er ofte et middel til at få forfremmelse til ledere og mellemledere, ved at demonstrere et bredere kapacitet og viden end i erhvervslivet alene. Som global erhvervsret udvikling fortsætter med at vokse og udvikle sig, dette program giver mulighed for at dem, der ønsker at udvikle deres karriere at vinde kvalifikation på bare et år.

Lær på Schweiz førende private college og kandidat, med studerende fra over 130 forskellige lande, fra University of Cumbria.

VARIGHED

Minimum 12 måneder, højst 3 år.

Programoversigt

Den LL.M leveres meste online ved OnlineCampus (et interaktivt læringsmiljø) med intensiv klasse diskussion og samarbejde, plus en uges obligatorisk ophold ved University of Cumbria i London campus. For de fleste af dine studier du nyde den fleksibilitet online læring i dit eget tempo fra overalt i verden via Robert Kennedy College OnlineCampus stade kurset levering system.

Den residency uge giver dig mulighed for at supplere din fleksible online-læring program med en lærerig oplevelse, der vil efterlade dig med levetid erindringer. Med studerende fra alle kontinenter, vil det være en virkelig international erfaring og mulighed for at netværke med andre ledere fra hele verden.

Betingelser

Fire vilkår om året (Winter, forår, sommer og efterår).

Worldwide anerkendelse

The University of Cumbria LLM program tilbydes online er Anerkendt Worldwide. The University of Cumbria fik universitetet titel og grad tildeling beføjelser, fra af Hendes Majestæts mest ærede Statsraadet. Det er fuldt anerkendt af den britiske regering og behørigt noteret på det britiske Handelsministeriet liste over anerkendte britiske tildeling institutioner.

Få mere information om Online LL.M i International Business Law!

Senest opdateret Nov 2017

Om skolen

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Læs mere

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Minimer
Zürich , Schweiz Online , York , Salford , UK Online , By Carlisle + 5 Mere Mindre