Miljølov LLM

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Jorden står i dag over for store miljømæssige udfordringer: klimaændringer, tab af biodiversitet og overudnyttelse af naturressourcer. Adressering af disse kræver effektive juridiske og politiske værktøjer, internationalt, nationalt og lokalt. Dundee har den ekspertise, der gør det muligt for dig at udvikle de vigtigste færdigheder og viden til at forfølge en karriere i dette spændende område af lov og politik.

University of Dundee har en af ​​de største grupper af miljø- og ressourceadministrationsadvokater på dets personale i Storbritannien. Personalet har rådgivet på højeste niveauer, praktiseret, offentliggjort og undervist bredt på en bred vifte af lovområder, herunder miljøregulering, energi, bæredygtig udvikling, arealanvendelse, naturbevarelse, skovbrug, vand, arktisk styring og loven om havet.

Udover at blive undervist af førende eksperter, giver Dundee-programmet juridikere og andre en konceptuel forståelse af de vigtigste juridiske spørgsmål vedrørende miljøbeskyttelse og bredere bæredygtig udvikling. Dette er kombineret med kendskab til emnet tilstrækkeligt til at muliggøre og tilskynde den kritiske vurdering af nuværende og fremtidig forskning og praksis på området. Valget af moduler og afhandlingstema giver eleverne mulighed for at fokusere på de miljømæssige og bæredygtige spørgsmål, der er vigtige for dem.

Dundee Law School

Dundee Law School er bredt anerkendt som et fremragende sted at studere. Både Guardian og Times 2017 liga tabeller placeret Dundee som den øverste Law School i Skotland og i de top 10 i Storbritannien, bygger på særligt stærke resultater i National Student Survey, som gentagne gange har placeret Dundee som først i Skotland. For de to sidste nationale forskningsrapporter er Dundee den eneste institution i Det Forenede Kongerige, der har fået alle sine indlæg klassificeret som "internationalt fremragende" eller "verdensledende".

Vores forpligtelse er at levere højkvalitets instruktion med fokus på praktisk relevans for at forberede eleverne til en vellykket karriere i ind-og udland. Vi tilbyder et induktionsprogram ved starten af ​​hvert semester for at sikre, at nye studerende har det nødvendige forståelse af britiske og europæiske retssystemer og hvad der kræves af dem i et studiemiljø, der søger at udvikle selvstændig læring.

Vi søger at integrere LLM-studerende i skolens liv, med invitation til gæsteforedrag og seminarer. Vi har også en årlig læseparti i et smukt landsted, hvor du bliver ansat af personale til at arbejde på akademiske færdigheder og slappe af med medstuderende.

57388_josefin-brosche-hagsgard-18388.jpg

Hvordan vil du blive undervist

I dine seks undervisede moduler lærer du gennem forberedelse til og deltagelse i et ugentligt to-timers seminar. Alle er undervist ved hjælp af en lille gruppe seminar diskussion. Du vil blive læst for at forberede forud for seminarer og deltage i diskussioner med undervisere og medstuderende under seminarerne. Denne form for undervisning vil hjælpe dig med at få tillid til din evne til at læse, forstå og analysere materialer og ved at præsentere dine ideer foran dine jævnaldrende.

Hvordan vil du blive vurderet

Væsentlige moduler: kontinuerlig vurdering plus slutningen af ​​semesterprøver i december og marts / april. Obligatorisk afhandling: 15.000 ord.

Vi søger at integrere LLM-studerende i skolens liv med invitation til gæsteforelæsninger og seminarer. Vi har også en årlig læsepart i et smukt landhus, hvor du bliver ansat af personale til at arbejde på akademiske færdigheder og slappe af med medstuderende .

Hvad du vil studere

Programmet sigter mod at give jurister og andre en konceptuel forståelse af de vigtigste juridiske spørgsmål vedrørende miljøregulering samt kendskab til emnet, der er tilstrækkeligt til at tilskynde den kritiske vurdering af nuværende forskning og praksis på området. Studerende kan vælge mellem en række moduler designet til at udvikle deres viden og forståelse af spørgsmål i forbindelse med miljøet og loven.

moduler

Semester 1 (Studerende skal tage tre)

 • Miljøforordningen (obligatorisk)

Dette modul giver et overblik over de vigtigste begreber og mekanismer, der anvendes til regulering af menneskets indvirkning på miljøet. De emner, der er omfattet, omfatter licenslicensordninger; håndhævelsesstrategier og værktøjer økonomiske instrumenter og integrere miljøhensyn i bredere beslutningsprocesser.

 • Principper for bæredygtighed

Dette er et tværfagligt modul, der undersøger oprindelsen, fortolkningen og populariteten af ​​begrebet bæredygtig udvikling og de grundlæggende principper. Det undervises af eksperter fra alle dele af School of Social Sciences, herunder lov.

 • International petroleumslov og politik
 • International lov om naturressourcer og energi

Disse moduler er undervist af energilov eksperter i CEPMLP. Effekten af ​​energilov og politik på miljøområdet og mere bæredygtig udvikling er væsentlig, især i ressourceafhængige lande

 • Rammer for vandressourceforvaltning

Dette modul er undervist af ekspert vandret personale i UNESCO Center for vandret og politik. Vandforsyning, service, kvalitet og retfærdig fordeling er nøglefunktioner i både miljølovgivning og bæredygtig udvikling

Semester to (Studerende skal tage tre)

 • Transformation for Sustainability

Dette er et tværfagligt modul, der undersøger tilgange, værktøjer, der anvendes til effektiv implementering og levering af bæredygtig udvikling. Endnu en gang lærer den af ​​eksperter fra de bredere samfundsvidenskabe herunder lov.

 • Global Menneskerettigheder

Dette modul er undervist af eksperter i Law School. Menneskerettighedsmæssige konsekvenser for miljømæssig sundhed og bæredygtig udvikling.

 • National og Comparative Oil and Gas Law
 • Miljørelov og politik for naturressourcer og energi
 • Internationale Forbindelser og Energi og Naturressourcer

Disse tre moduler er undervist af energilov eksperter i CEPMLP. Virkningen af ​​vores brug af naturressourcer på miljøområdet og mere bæredygtig udvikling er væsentlig, især i ressourceafhængige lande.

 • International lovgivning om vandressourcer
 • Styring og regulering af vandforsyning
 • Politik for miljø og klimaændringer

Disse moduler er undervist af ekspert vandret personale i UNESCO Center for vandret og politik. Vandforsyning, service, kvalitet og retfærdig distribution er centrale spørgsmål i international miljølovgivning.

Adskillige andre relevante moduler findes inden for lovskolen og den bredere skole for samfundsvidenskab (se eksempler på moduler udbudt af politik og byplanlægning). Hvis elever ønsker at vælge en anden mulighed end dem, der er anført ovenfor, skal du tale med professor Ross.

Kandidater fra miljølovsprogrammet har arbejdet videre med miljølovgivning, centralregering, miljøagenturer, ikke-statslige organisationer og flere har flyttet til doktorandforskning og akademiske karriere.

Indgangskrav

Ansøgere skal have, eller forventer at modtage i det forventede år for indrejse, en god æresgrad grad i loven. Undtagelsesvis kan ikke-juridiske kandidater med relevant juridisk erfaring overvejes.

Engelsk sprogkrav

IELTS I alt 6.5

 • Lytte 6.0
 • Læsning 6,0
 • Skrivning 6,0
 • Taler 6.0English Language Programs

Vi tilbyder Pre-Sessional og Foundation Program (s) hele året. Disse er designet til at forberede dig til universitetsstudiet i Storbritannien, når du endnu ikke har opfyldt sprogkravene for direkte adgang til et uddannelsesprogram.

Om Dundee

Fantastisk kultur, smukke landskaber og berømt venlige mennesker .... Skotland har lidenskab og innovation i sit hjerte, og det er bare nogle af grundene til, at det er et fantastisk sted at bo og studere.

Dundee ligger på bredden af ​​floden Tay på østkyst af Skotland. Det ses regelmæssigt i toppen af ​​'livskvalitetsundersøgelser' i Storbritannien - der byder på alt, hvad der er godt om bylivet, men at være venligt, kompakt og let at navigere.

Wall Street Journal hed Dundee som en af ​​deres ti varme destinationer for 2018.

Dundees befolkning er omkring 150.000. Med elever, der udgør 1 ud af befolkningen, er vores by rettet mod elevlivet.

Vores campus ligger lige i hjertet af Dundee's pulserende og sjove West End, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren.

"Skotske folk er hyggelige og venlige. Jeg kan huske den første dag jeg ankom, den fyr, der skulle møde mig, var ikke der endnu. Taxachaufføren faldt mig af, jeg bankede på døren og han var ikke der, så jeg ventede udenfor. Nogen kom og spurgte, om jeg var okay og inviterede mig ind, mens jeg ventede. Han hilste mig velkommen og gav mig mad og drikke, så jeg begyndte at elske befolkningen i Dundee og Skotland fra den første dag jeg kom. " Willy William Mrema er fra Tanzania og studerer MSc Geoteknisk Engineering.

Senest opdateret Nov 2018

Om skolen

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... Læs mere

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Minimer