Master i Intellectual Property

Den voksende teknologiske udvikling, som vi har observeret i nogle år har mangedoblet de faktorer skabelse, produktion, beskyttelse og udnyttelse af intellektuelle ejendomsrettigheder værker og produkter.

Forskellige brancher (såsom musical, audiovisuelle, multimedier, Internet, forlagsvirksomhed, bioteknologi ...) bor med særlig intensitet behovet for at innovere i produkter og processer, som vil generere enorm konkurrencefordel, og takket være denne store økonomiske fordele . Derfor er disse virksomheder kræver jurister og jura ordentligt forberedt til at forvalte og beskytte med garantier, i et globalt miljø, den kapital, der indebærer oprettelsen af ​​disse ophavsret og intellektuel ejendomsret.

På den anden side, sektoren også kræve fagfolk i stand til at sikre og beskytte både innovative som aktiver og ressourcer (data, kunder, mærker, domæner, design, etc.) i en ny økonomisk kontekst, der har genereret udviklingen af ​​internettet, der gør os udvide beskyttelsen internationalt, ud over grænserne i det lokale marked.

Master i Intellectual Property giver en praktisk oversigt over de vigtigste juridiske, økonomiske og tekniske spørgsmål, der berører virksomheder og organisationer, der opererer på markeder eller sektorer tæt knyttet til spørgsmålet om intellektuel ejendomsret. Du vil også forsøge centrale forretning og teknologi ledelse, ved at nærme det juridiske område med en tværfaglig tilgang, der giver dig mulighed for bedre at forstå de behov, organisationer og bidrage til større effektivitet og bedre forretningsmæssige resultater, altid des aspekter af det juridiske område.

Den postgraduate kursus i Intellectual Property har også et internationalt fokus, der kombinerer den sammenlignende undersøgelse af regulering i forskellige geografiske områder med analysen af ​​de førende praksis i forskellige sektorer. Denne kombination vil øge værdien i udvekslingen af ​​viden blandt deltagere fra forskellige nationaliteter og erhvervssektorer.

Karrieremuligheder

Nogle af de karrieremuligheder, du kan vælge at blandt andre er:

 • Advokatfirma og rådgivning
 • Forlagsvirksomhed og trykning
 • Farmaceutiske industri
 • Scenekunst og underholdning
 • Patent- og Varemærkestyrelsen agenturer
 • E-handel
 • Forvaltning af ophavsret og intellektuel ejendomsret
 • Teknologiske virksomheder
 • Virksomheder i modebranchen og design
 • Redigering og musikproduktion
 • Forvaltning af museer og fonde
 • Rådgivning om software og applikationer
 • Produktion audiovisuelle
 • Videospil og multimedie værker

Målsætninger for Master of Intellectual Property

Hvilke mål vil få?

 • Professionelle og rådgiver virksomheder om juridiske rammer og strategier og udnyttelse og beskyttelse af bygge- og anlægsarbejder, produkter og brands.
 • Overføre bedste praksis for beskyttelse af intellektuel ejendomsret på forskellige geografiske scenarier og økonomiske sektorer.
 • Beskyttelse af intellektuelle kapital, at virksomhederne udvikler gennem innovation i deres produkter og tjenester.
 • At være en del af et aktivt netværk af videnskabelse, struktureret omkring transnationale strategier regulering af intellektuel og industriel ejendomsret.
 • Mastering forvaltning af intellektuel ejendomsret, der er baseret på virkelige tilfælde af succes.

Krav Master of Intellectual Property

Det grundlæggende mål for vores indlæggelser processen er at sikre egnetheden af ​​kandidaterne. Alle deltagere skal få mest muligt ud af denne læreproces, gennem en kontekst, hvor det er muligt at udvikle en langsigtet forhold med klassekammerater, lærere og tidligere studerende.

Det er de stadier af optagelsesprocessen: 1. Forudsætninger for optagelse i februar. Entré 3. Personlig Interview 4. Følgebrev i maj. 6 Vurdering Admissions udvalget. Studentereksamen

Master Degree i Intellectual Property

Folk, der passerer evalueringen af ​​programmet og opfylder de faglige krav, som UB, vil blive tildelt UB (University of Barcelona). Desuden vil alle personer, der passerer vurderingen modtage graden af ​​EAE Business School.

For at opnå den grad af UB er nødvendigt at have Universitetsuddannelse (Engineering uddannelse eller et diplom). Manglende have en universitetsuddannelse, når passeret de forskellige vurderinger, et diplom universitet forlængelse af UB opnås.

Financial Aid Master i Intellectual Property

OBS tilbyder kandidater stipendium program til fremme af efteruddannelse for fagfolk, iværksættere og ledere. For at ansøge om en af ​​disse tilskud, der finansierer en del af programmet, skal kandidaterne blive optaget til programmet og opfylde de specificerede krav.

Admissions og Scholarship udvalget vil vurdere tilstrækkeligheden af ​​profil og karriere af kandidaterne, at begrundelsen i skrivelsen af ​​stipendium ansøgning og kandidatens faglige og akademiske anbefalinger.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 1 flere kurser fra OBS Business School »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
6,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date