Oversigt

Tag din passion for lov til det næste niveau med avanceret undersøgelse og forskning. Vær centrum for debat, analyse og dialog om lov og retlige spørgsmål i New Zealand.

Fuldtid eller deltid, vil din undersøgelse være relevant, tilgængelig og intellektuelt givende - forskning et lovområde, der interesserer dig eller skræddersy et studieforløb, der passer til dine karrieremål.

Fleksibel undersøgelse

Designet til at være fleksibel tilbyder Master of Laws kurser, der undervises i forskellige formater. Nogle kurser mødes ugentligt, andre undervises i et mere kompakt format.

Blokkurser undervises på en koncentreret måde i løbet af en til to ugers periode, og intensive kurser brydes i klumper på otte til tolv timer. De undervises ofte over to til tre på hinanden følgende aftener eller i fredag ​​eftermiddag og lørdag sessioner med en pause på 2-3 uger mellem sessionerne.

Forskning og tilsyn

Uanset hvordan du vælger at studere til din Master of Laws vil der være et element af forskning, der kræves. Udnyt spændende forskningsmuligheder på New Zealands førende center for akademisk juridisk forskning.

Og hvis du planlægger at lave en kandidat ved afhandling eller en ph.d., får du mulighed for at blive overvåget på en lang række fagområder af New Zealands bedste juridiske forskere.

Stipendier

Der er flere stipendier til rådighed, som LLM-studerende kan ansøge om.

Victoria Master's Thesis Scholarship tilbyder en $ 15.000 stipendium og et gebyr afkald svarende til indenlandske gebyrer. Ansøgninger lukker 1. november.

Hvis du er fra det sydlige Stillehav og har en førsteklasses akademisk grad, kan du ansøge om Angelo South Pacific Postgraduate Educational Scholarship. Ansøgninger lukker 1. oktober.

Alle internationale studerende kan ansøge om juridiske fakultetets LLM Fee Scholarship, der bidrager $ 5.000 til gebyrer.

Alle LLM-studerende, der laver en LLM-afhandling inden for privatlivets fred, kan ansøge om Masters Scholarship for LLM (lov om privatlivets fred), der dækker leveomkostninger og studieafgifter op til en fastsat grænse.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
8 - 12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
10,087 NZD
for det fulde program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date