Master of Laws Handelsret med internationale aspekter

Generelt

24 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Wirtschaftsrecht

Kandidatuddannelsen alt = "Forretningsret med internationale aspekter er designet til studerende, der allerede har en første akademisk grad.

Master fjernundervisning er designet som et "blandet læring" -koncept og danner en koordineret kombination af studieelementerne: "Redigering af studiebøger", "Interaktiv undersøgelse i den virtuelle forelæsningssal" (hjemmefra), nogle forelæsninger på stedet i et af de landsdækkende studiecentre også eksamen i et studiecenter tæt på hjemmet.

Kandidatgraden gammel = "Forretningsret kan derfor afsluttes som et deltids fjernundervisningskursus med en standardperiode på 5 semestre , uanset placering.

Den akademiske kandidatgrad på DIPLOMA gør det muligt for kandidater at forfølge en doktorgrad.

Kandidatgrad i International Alt = "Business Law

I fjernundervisning erhverver de studerende praktisk og teoretisk viden inden for området international alt = "forretningsret i de grundlæggende moduler. Forskellige sagkonstellationer muliggør en differentieret diskussion baseret på den videnskabelige fundamentering og forskning i international alt =" forretningsret. Afhængigt af den studerendes valg vil to af de vigtigste områder inden for forretningssikkerhed, selskabsskatteret og kontraktudkast i en international sammenhæng uddybe din tekniske viden.

Studerende tilegner sig den nødvendige specialkendskab for at foregribe behovet for handling, for at vurdere risiciene ved iværksætterbeslutninger baseret på juridiske spørgsmål og for at udvikle konkrete løsninger og støtte dem i deres implementering.

Internationales alt = "Handelsret i praksis

Efter at have gennemført en akademisk kandidatgrad, er der særlige faglige anvendelsesområder i servicevirksomheder, der er aktive inden for grænseoverskridende og international juridisk rådgivning. På grund af det globale økonomiske netværk er efterspørgslen efter forretningsadvokater også stor hos internationalt opererende virksomheder.

Normal periode

Fjernundervisning: 5 semestre / 120 ECTS

Den egentlige studieperiode kan forlænges gratis i op til 4 semestre i løbet af standardperioden.

baseline

Med tilstrækkeligt antal deltagere i vintersemesteret (oktober) og sommerferie (april).

akkreditering

Akkreditering af uddannelsen af akkrediteringsbureauet FIBAA.

studieafgifter

Fjernundervisning: € 317,00 / måned (i alt € 10.495,00 plus engangsprøvegebyr på € 985,00)

adgangskrav

Bestået en bachelor- eller eksamenseksamen ved DIPLOMA Hochschule eller et andet universitet eller universitet for anvendte videnskaber (især inden for områderne økonomi eller jura) eller en mindst ækvivalent udenlandsk grad i det samme eller et beslægtet emne med en standard studietid på mindst seks semestre.

Ansøgere, hvis endelige karakter af deres første erhvervsmæssige kvalifikation er "tilstrækkelig", kan ikke deltage i kandidatuddannelsen. Ansøgere med en "tilfredsstillende" grad skal i en placeringssamtale demonstrere, at de er i stand til at gennemføre denne grad.

udsagn

Master of Laws (LL.M.) - Kandidater modtager et kandidatcertifikat og certifikat samt et såkaldt "Diploma Supplement" skrevet på engelsk og et "Transcript of Records" (oversigt over karakterer), som hun / han internationalt som Identificer akademikere med en kandidatgrad. Efter Bologna-beslutningerne har en kandidatgradhaver opfyldt kravene til en doktorgrad.

Større studieretninger

Selskabsskatteret

Fokus på selskabsskatteret er en del af kandidatuddannelsen old = "Business Law with International Aspects (LL.M.). Formålet med modulet er at besvare spørgsmål om selskabsskatteret og implementere deres praktiske håndtering i virksomheder. Blandt andet behandles følgende indhold :

 • Momslov
 • Lov om konverteringsafgift
 • Forretningsafgift
 • Selskabsskattelov
 • Beskatning af internationale virksomheder
 • Beskatning af aktionærer

Forretningssikkerhed

Fokus på selskabsskatteret er en del af kandidatuddannelsen gammel = "Business Law with International Aspects (LL.M.). Modulet understreger, at det ikke kun er i op til krisesituationer, at forretningssikkerhedsforanstaltninger, herunder arveordninger, skal igangsættes og implementeres. I stedet for de forskellige Designmuligheder set ud fra langsigtet kontinuitet vises og vejes op mod hinanden ved hjælp af virksomhedssalget, flytningen, omstruktureringen i tilfælde af insolvens og designmulighederne for rækkefølgen for at undersøge eksempler på forretningssikkerhedsmuligheder.

Nedenfor er en oversigt over indholdet:

 • Virksomhedens salgskontrakter / flytning
 • Europæiske konkursregler og omstrukturering i tilfælde af konkurs
 • Organisering af arveplanlægning / arveafgift og virksomheder

Udarbejdelse af kontrakter i international sammenhæng

Det valgfaglige fokus på kontraktsdesign i en international kontekst er en del af kandidatuddannelsen old = "Business Law with International Aspects (LL.M.) med følgende indhold:

 • Internationale forretningskontrakter
 • Typiske kontraktbestemmelser
 • Typiske typer af internationale forretningskontrakter
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Læs mere

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Minimer
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamborg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Tyskland Online + 23 Mere Mindre