Master of Laws (LLM)

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Advance din karriere med en Master of Laws (LLM) fra en af ​​verdens førende lovskoler.

ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU rangeres i top 20 i verden til studiet af jura (QS World Rankings by Subject 2019/20).

ANU LLM er en avanceret postgraduate kvalifikation, der er designet til at udstyre praktiserende advokater, håbende fagfolk og nyuddannede med specialiseret juridisk viden og færdigheder.

Åben for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, er dette postgraduate program ideelt for dem, der ønsker at uddybe deres viden inden for et bestemt lovområde, dem, der planlægger at komme ind i et nyt område af praksis eller dem for hvem en viden om loven ville være gavnlige i deres karriere, herunder offentligt ansatte, regulatorer og ledere.

Vores undervisningsmetode kombinerer akademisk strenghed med praktisk ekspertise, mens undervisning i små grupper giver studerende større muligheder for at interagere og engagere sig i akademiske eksperter, besøgende gæsteforelæsere og andre studerende.

Som en postgraduate studerende på Australiens nationale lovskole vil du drage fordel af muligheder, der er unikke for at studere lov i nationens hovedstad, den by, hvor føderale love og politikker er lavet. Vores nærhed til High Court of Australia, Commonwealth domstole og føderale agenturer tilbyder uovertruffen adgang til advokater, medlemmer af retsvæsenet og regeringens politikere, hvoraf mange er ANU Law alumni.

Gradstruktur

Den fleksible læreplan for ANU Law School's LLM giver dig mulighed for at skræddersy dine studier, så de passer til dine personlige interesser og karrieremuligheder. Du kan opbygge dit eget program ved at vælge fra en række aktuelle aktuelle emner, herunder international sikkerhed, luftfart og rum, miljø og klima, cyberkrig og menneskerettigheder. Eller du kan vælge at specialisere sig på et af følgende områder:

  • International lov
  • Offentligret
  • Privat og kommerciel lov

Specialiseringer

LLM-studerende kan bygge deres eget program ved at vælge kurser fra en lang række emner eller vælge mellem en af følgende specialer:

> International ret

International lovgivning regulerer forholdet mellem stater og andre aktører på internationalt plan og kan påvirke samfundet på en række måder, både internationalt og indenlandsk. Det hjælper os med at forklare og analysere interaktioner i det internationale samfund og deres indvirkning på de nationale samfund.

Denne specialisering vil give dig de praktiske færdigheder og ekspertise, du har brug for at navigere i det internationale retssystem, samt fleksibilitet til at fokusere på områder af særlig interesse gennem et bredt udvalg af valgfrie kurser.

> Privat og handelsret

Skiller sig ud fra mængden med en specialisering i privat og handelsret. Få specialiseret juridisk viden om det stadig mere komplekse globale miljø, som enkeltpersoner og virksomheder opererer i. Denne specialisering giver dig mulighed for at fokusere dine studier på specifikke områder af privat og kommerciel ret, der spænder fra intellektuel ejendomsret til virksomheders sociale ansvar.

> Offentlig ret

Uddyb din viden om både processen og produktionen af offentlig regulering og de underliggende juridiske strukturer, som regeringen bygger på, med en specialisering i offentligret.

Denne specialisering kombinerer komparative og tværfaglige perspektiver i undersøgelsen af ​​design, implementering og effektivitet af regulering i Australien. Du vil udvikle en ekspert forståelse af den moderne lovgivningsmæssige stat og de love, der styrer sin drift, så du kan informere bedre offentlig politik og praksis.

Stipendier

Udvælgelse sker på baggrund af akademisk fortjeneste med stipendier tilbydes til potentielle ANU LLM internationale studerende med de højeste GPA'er.

Navn på stipendium Beløb (AUD) Berettigelse

ANU College of Law International Excellence Stipendium

$ 20.000 (AUD)
engangsbetaling

Prisen er tilgængelig hvert semester til en potentiel ANU studerende, der:

  • er en international studerende

  • er borger i et af følgende lande: Indien, Indonesien, Malaysia, Pakistan, Singapore, Thailand eller Vietnam;

  • har ansøgt om optagelse til Master of Laws (LLM) -programmet på ANU College of Law; og

  • har en fremragende akademisk rekord som defineret af et minimum GPA på 5,5 ud af 7 eller derover.

ANU College of Law International Merit Stipendium

$ 10.000 (AUD)
engangsbetaling

Prisen er tilgængelig hvert semester til en potentiel ANU studerende, der:

  • er en international studerende

  • har ansøgt om optagelse til Master of Laws (LLM) -programmet på ANU College of Law; og

  • har en fremragende akademisk rekord som defineret af et minimum GPA på 5,0 ud af 7 eller derover.

Karrieremuligheder

Kandidater fra ANU er blevet klassificeret som Australiens mest beskæftigede kandidater og blandt de mest eftertragtede af arbejdsgivere over hele verden. Den seneste Global Employability University Ranking, udgivet af Times Higher Education, vurderede ANU som Australiens øverste universitet for at få et job for fjerde år i træk.

Når du er kandidat, vil du blive en del af et stærkt forbundet netværk af over 20.000 globale lovalder, der omfatter nuværende justitser fra High Court, QC, SC, parlamentsmedlemmer, diplomater, chefer, forskere, forfattere og ledere af globale firmaer.

LLM graduerer på forhånd eller vælger karriere inden for en bred vifte af områder, herunder juridisk praksis eller rådgivning, økonomi, forretningspolitik, international forretning, journalistik, offentlig politik, regering og diplomati.

Ekspertundervisningspersonale

Vores akademiske eksperter besidder særlig ekspertise inden for forfatnings- og administrationsret, international ret, miljølovgivning, regeringsførelse og national sikkerhed og giver nationalt forskningsledelse om de vigtigste juridiske, regulatoriske og regeringsmæssige udfordringer, Australien, Asien og Stillehavsområdet står overfor.

Mange af vores medarbejdere er prisbelønnede lærere, der altid er tilgængelige og arbejder tæt sammen med eleverne for at støtte dem gennem deres studier.

Senest opdateret May 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Læs mere

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Minimer