Master of Laws (LLM) i medier

Generelt

Program beskrivelse

Udvikle dybdegående og praktisk viden om medie- og underholdningslovgivning.

Lær om medie- og underholdningskontrakter, sportsret, intellektuel ejendomsret og meget mere fra førende udøvere og akademikere.

Kursusoversigt

LLM i medie- og underholdningslov ved fjernundervisning giver en interessant og eklektisk blanding af kreativ praksis, forskning og analytiske færdigheder. Studerende får en omfattende forståelse og dyb viden omkring de førende spørgsmål til styring af medie- og underholdningsindustrien. Den vil undersøge, hvilken effekt disse brancher prøver at sameksistere med hinanden og arbejde inden for de juridiske rammer.

Dette kursus giver studerende mulighed for at bygge videre på deres nuværende lager af viden om den juridiske position og regler for medie- og underholdningsindustrien. Dette kursus illustrerer nationale, europæiske og internationale love, der er på plads for at forsøge at yde beskyttelse for alle involverede parter.

På grund af leveringskarakteren for dette kursus giver det studerende fleksibilitet til at studere på et tidspunkt, der er praktisk for dem. Derfor er dette ideelt for alle, der allerede arbejder inden for branchen, der har brug for at udvide deres viden inden for et bestemt område / felt.

Dette kursus giver studerende alt det udstyr, de har brug for for at få et postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller en kandidatgrad i jura.

Medie- og underholdningsindustrien giver et interessant billede, når det kombineres med loven. På grund af aktuelle problemer rundt omkring 'den måde, hvorpå trykte medier reguleres, til de stadigt stigende problemer, som virksomhederne nu står overfor for misbrug af sociale medier, sigter dette kursus mod at bringe en struktur til den måde, medie- og underholdningsverdenen konstant forsøger at sameksistere med loven. Loven kan betragtes som at indhente samfundet, en af grundene hertil skyldes den stadige udvidelse af den teknologiske udvikling inden for industrien, et eksempel kunne ses med emner som cyberkriminalitet og WikiLeaks, som alle disse kurser vil undersøge. Dette kursus er designet til at flette kommercielle praktiske komponenter og den teoretiske forståelse af, hvordan disse to brancher fungerer.

Kursusstruktur

Kurset begynder med en induktionsweekend i Leicester, der finder sted den 11.-12. September 2020, og kernemodulet (værd 30 kreditter) studeres derefter fra september 2020 til slutningen af december 2020 og vurderes af skriftlige kurser.

Fra januar til december 2021 studerer de studerende de næste fire 15 kreditmoduler (hvilket giver i alt 90 point for det første studieår).

I det andet år, januar til december 2022, studerer studerende de sidste to 15 kreditmoduler og skriver en afhandling på 15.000 ord om et emne, de vælger, om et juridisk spørgsmål inden for rammerne af medie- og underholdningsret.

Modulvalg

Studerende vil alle studere kernemodulet og vil derefter specialisere sig ved at vælge fra de valgfrie moduler, der er angivet nedenfor.

Kernemodul

 • Kontrakter i medier

15 kreditmoduler

 • Intellektuelle ejendomsrettigheder
 • IT, sociale medier og loven
 • Voldgift
 • Annonceringslov
 • Etik, værdier
 • Data beskyttelse

Ideel til

Kurset er velegnet til:

 • Advokat / advokat / partner - intern og privat praksis
 • TV-selskaber
 • Internetselskaber
 • Mediefirmaer
 • Reklamebureauer
 • Journalister
 • Udgivere
 • Sportsbureauer

Den accelererede rute

Studerende kan påtage sig at gennemføre kurset efter den accelererede rute og gennemføre deres LLM på 15 måneder. Studerende tilmelder sig i september 2020 sammen med de andre studerende på programmet og studerer kernemodulet indtil udgangen af december 2020. Accelerated Route-studerende påtager sig derefter at studere alle deres moduler og skrive deres afhandling inden for de resterende 12 måneder (januar til December 2021).

Dette er en meget intensiv, men givende rute, og vellykkede studerende udeksamineres med deres LLM efter udgangen af 15 måneder. Accelerated Route-studerende støttes gennem tildeling af en særlig studieleder, der vil yde yderligere støtte og rådgivning i løbet af deres studier.

Hvorfor dette kursus?

 • Udvikle dybdegående og praktisk viden om medie- og underholdningslovgivning.
 • Forstå principperne og praksis i medie- og underholdningslovgivning og de ændrede kommercielle sammenhænge, som disse fungerer i.
 • Analyser spørgsmål i medier og underholdning fra et juridisk perspektiv.
 • Anvend relevant lovgivning for at hjælpe med at løse problemer, der opstår i medie- og underholdningspraksis.
 • Brug mægling og andre alternative tvistbilæggelsesmetoder for at hjælpe med at sikre bosættelser.
 • Udvikle kritisk tænkning og autonom læringsevne for at give de studerende mulighed for at få viden inden for et område af betydelig kommerciel interesse, hvilket vil øge beskæftigelsespotentialet i medie- og underholdningssektoren.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Læs mere

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Minimer