Master of Laws (LLM) i ansættelsesret og praksis ved fjernundervisning (De Montfort University)

Generelt

Program beskrivelse

Forbedre dine karrieremuligheder ved at få en kandidat i beskæftigelseslov, mens du er i fuld tid beskæftigelse

Kursusoversigt

Dette unikke program i Employment Law and Practice vil gøre det muligt for dig at:

 • Analyser, fortolker og anvender arbejdsret i praksis.
 • Få en konkurrencemæssig fordel ved vanskelige markedsforhold - øg dine evner på denne afgørende tid.
 • Opnå en anerkendt britisk universitets kvalifikation, samtidig med at man kombinerer fuldtidsbeskæftigelse med studiet.
 • Lær af nøgleindustriere og akademikere og drage fordel af deres indsigt og uvurderlige kommentarer.
 • Anvend din læring og nye færdigheder til dit arbejde straks og hjælpe din karriere videre.
 • Skræddersy programmet til dine behov ved at studere din egen unikke kombination af moduler fra dette og andre De Montfort LLM programmer.
 • Undersøg i et hurtigere tempo - følg den "accelererede rute" og fuldfør LLM om 15 måneder.

EU folkeafstemning erklæring: UPDATE

I lyset af resultatet af det nylige EU-folkeafstemning om Det Forenede Kongeriges medlemskab af Den Europæiske Union ønskede vi at forsikre Dem om, at DMU forbliver så engageret som nogensinde til akademisk ekspertise samt at byde velkommen studerende fra alle lande, uanset om de er fra Europa eller den globale verden.

De Montforts fleksible programmer sikrer, at når der sker ændringer, vil du være i stand til at forstå og handle med dem med det samme.

Kursusstruktur

Kurset begynder med en induktionsweekend i Leicester, der finder sted den 11.-12. September 2020, og kernemodulet (værd 30 kreditter) studeres derefter fra september 2020 til slutningen af december 2020 og vurderes af skriftlige kurser.

Fra januar til december 2021 vælger studerende to 30 kreditmoduler eller et 30 og to 15 kreditmoduler (der giver i alt 90 point for det første studieår).

I det andet år, januar til december 2022, tager de studerende enten et 30 kreditmodul eller to 15 kreditmoduler og skriver en afhandling på 15.000 ord om et emne, de vælger, om et juridisk spørgsmål inden for rammerne af arbejdsretten.

Hvorfor dette kursus?

Programmet er specielt designet til fagfolk fra en bred vifte af baggrunde og organisationer og er særligt velegnet til advokater, HR-medarbejdere, virksomhedssekretærer, ejer-ledere og personer med HR-ansvar.

Denne LLM giver eleven ikke kun en grundig undersøgelse af beskæftigelsesloven, men også kritiske aspekter af human resource management. Det betyder, at HR-professionen får en omfattende viden om loven, der påvirker HR-politikker og -praksis inden for en virksomhed, faktisk deres egen arbejdsplads.

Advokaten får derimod en forståelse af den sammenhæng, inden for hvilken deres råd bliver søgt, den potentielle indvirkning sådan rådgivning kan have på en virksomhed, og hvor forretningsbeslutninger måtte træffes. Som sådan giver den advokaten en større forståelse for baggrunden for, at visse beslutninger kan træffes og muliggør en mere holistisk tilgang.

DMU Employment Law Team

Modulvalg

Studerende vil alle studere kernemodulet og vil derefter specialisere sig ved at vælge fra de valgfrie moduler, der er angivet nedenfor.

Kernemodul

 • Beskæftigelseslov i kontekst i Storbritannien og EU

Advokater nærmer sig emnet for beskæftigelseslovgivning som en juridisk disciplin, men deres ekspertise er forbedret, hvis de har en påskønnelse af den bredere kontekst, inden for hvilken beskæftigelsesloven passer. Den moderne leder skal også erhverve en viden om beskæftigelseslovgivning, hvis han eller hun skal være rustet til moderne human resource management. Formålet med dette modul er at give advokater og ikke-advokater en underbyggelse af de valgfrie moduler ved at give en kortfattet kontekstuel udstilling af moderne arbejdslov.

Valgfrie moduler

 • Borgerlige Frihedsrettigheder på Arbejdspladsen
 • Kollektive arbejdsret
 • Aspekter af diskrimination i erhvervslivet
 • Alternativ konfliktløsning
 • Forhandlet undersøgelse
 • Individuel arbejdslov
 • Sundheds- og sikkerhedslov
 • Personeledelse inden for organisationer
 • Lige muligheder på arbejdspladsen

Og du kan skræddersy kurset for at passe til din specifikke jobrolle og industri ved at vælge moduler fra andre LLM-programmer.

Fleksible undersøgelsesmuligheder

Employment Law and Practice Course er en del af et bredere LLM-program på Leicester De Montfort Law School og for mere fleksibilitet udover de tilgængelige ansættelsesretlige moduler, kan studerende vælge at studere moduler fra de andre LLM- Pathways :

 • Sportslov
 • Erhvervsret / International Business Law
 • Miljølovgivning og praksis
 • Fødevarerelov
 • Medicinsk lov og etik
 • International Menneskerettighedslov

Tilgængelige moduler fra andre kurser omfatter:

EU konkurrenceret Forbrugerretten; Intellektuel Ejendomsret Event Management; Personlig insolvenslov Ekspertbevis og international lov.

For at opnå en pris i Employment Law and Practice, skal kerne modulet plus et komplet 30 kredit modul fra Employment Law moduler undersøges, og afhandlingen skal også falde ind under ansættelsesloven. Derefter er der valgfrihed på tværs af alle Pathways .

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Læs mere

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Minimer