Master of Laws (LLM) - International Business Law Specialization

Generelt

Program beskrivelse

Loyola

alt = "Loyolas LLM-program er designet til kandidater i udenlandsk ret og erfarne udenlandske og amerikanske advokater. Vores program giver studerende mulighed for at opbygge et fleksibelt pensum i amerikansk lov og forbereder dem til at blive ledere på et globaliseret marked. alt =" Loyolas campus, designet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry, er ideelt placeret i centrum af Los Angeles, Californien - en juridisk, tech, medie, mode og finansiel kapital. At alt = "Loyola er interesseret i vores studerende, og vi ønsker, at de skal nå deres faglige og faglige mål.

alt = "Loyola Law School's specialisering i International Business Law er rettet mod studerende, der er interesseret i at hjælpe virksomheder i et globaliseret marked. Ved at specialisere sig på dette område vil studerende være i stand til at rådgive klienter om en overflod af spørgsmål, fra oprettelse af en virksomhed til dens selskabsledelse, skattespørgsmål og fusioner og erhvervelser.

Los Angeles og Silicon Beach er et ekstremt travlt marked for internationale forretningsadvokater. Nye og spændende opstart oprettes dagligt. Nogle af de førende venturekapitalister er beliggende i området, og der er tilbud om at finansiere disse nystartede virksomheder, købe eller sælge dem. Ud over startverdenen er Los Angeles et af de øverste finansielle markeder i USA, kun nummer to i New York. Nogle af de øverste virksomheder og virksomheder er beliggende i byen, og alt = "Loyolas førsteklasses beliggenhed i centrum af LA giver studerende mulighed for at være i tæt kontakt med markedets topaktører.

LLM-graden kræver 24 samlede kreditenheder. Den internationale forretningsretlige specialisering vil blive anerkendt efter tilfredsstillende afslutning af 16 kursusenheder. Dette inkluderer 4 enheder obligatoriske kurser og 12 enheder valgfag.

Loyola

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Læs mere

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Minimer